Ulvish Benim kizda pek gelmeye niyetti yok!!! Tum evi bastan asa temizledim banamisin demiyor dolaplarin yerini degistirdim yatagimi ittim tik yok 😂😂😂 38+4
Semarda Bende 38+4 12:00 den sonra 5 olucaz bu hafta gelebilir demişti doktor ama gelmedi nazlı kızım yarın randevuluz var bakalım ne diyecek
Semarda Melikebelo sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah sıkıntısız bir doğum olsun darısı bizlere
Semradmrky Bende sizin gibiyim kızlar gelmek bilmiyor kızım nisan anneleri hep kız bekliyor anlaşılan ama bizim kızlarımız erken gelmiyor 😁 38+4 oldum bende ama tık yok herşeyi hazır evi baştan aşağıya temizledim gidip gelip sıkıntı dan iş çıkarıyorum kendime dahada kolay olsun doğumum diye durmadan hareket ediyorum rabbim hepinize kolay Doğum nasip etsin sağlıkla alın kucaklarınıza bol dua edelim birbirimize 🙏🏻
Semarda Semradmrky bende aynıyım yürüyüş temizlik oturup dinlendiğim süre daha az sanırım ilk söylenen 17 nisandı o zamana kadar bekleyecek🤣🤣
Meryemhifa Bizde 38 +0 olduk çok sırt ağrımız var yürüyemiyorum artık geceleri ağrım çok var gündüz normal doğsun artık ya
Dimple23 Ben mayıs annesiydim fakat bebeğim erken doğmak isteyince nisan annesi olucam çarşamba günü 34 haftalık oluyoruz sanırım o gün alıcak doktor...su azlığı sebebiyle
Dimple23 Meryemhifa evet çok erken 😔. 2 hafta oldu sürekli serum alıyorum kollarımda patlamayan damar kalmadı ...bu günlere zorla geldik
Meryemhifa Dimple23 Rabbim sağlık versin inşallah hiç bir şeye gerek kalmaz inşallah doğum yaotiyin gibi bebeginle evine gecersinninsallah canm
Semarda Semradmrky artık hayırlısı valla bu hafta gelebilir demişti dr herkes benden heycanlıydı diken üzerindeydiler bugünde gelmeyince hadi be artık dediler 🤣