Bego2535 Iyi aksamlar kızlar 36+4 haftalk olduk bebegin kilosu tam 36 dayken 3260 gramdi kilosu 2 hafta önde gidiyo doktorumda 38. Haftada sezeryana almayi teklif etti kabul ettm ama kaynanm sureklo cocuk zayf o kadar yediriyorum hicmi bisey almadin diye laf sokuyo kilosu iyi ama anlatamiyorum neyms komsusnun kizi 4 kilo dogurmus moralimi o kadar bozdu ki bsey yiyemiyorum cok agladim 😔
Selin24 Bego2535 aa olur mu öyle şey bi kadının iki hamileliği bile birbirinden çok farklı olabiliyorken başkasıyla kıyaslama yapmak ne kadar yanlış hiç üzme kendini kayınvalidene de uygun bir dille gereken cevabı ver. Ben de 36+5teyim bakalım bizim minnoş ne zaman gelecek :) bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah
Sengulkrgz Bego2535 ayyy sanki kilolu bebek saglikli bebek demek ....Cahil insanlarla ugrasmak zorrrrrrrrrrr
Mayasey Bego2535 eski insanlar canım.. Nesil farkı var. O zamanında öyle görmüş, ona inandırmışlar. Ona da kızmak zor. Kilolu bebeği sağlıklı sanıyor, halbuki doktorlar zayıf olması kilolu olmasından iyi diyor. Üzülme sen..
Xmom Bego2535 sen hic canini sıkma bebeğinin kilosu çok güzel insanlar bu kiloda doğum yapınca iyi diyorlar ki seninki ne kadar olur acaba.. eskiden komşunun çocuğu 100 almış falan denirdi bu da oyle bir sey galiba 😅 yani gerekli bir sey olsa dinle ama buna kaoa kulaklarini eski nesil böyle işte sen doktoruna bak o ne diyorsa o doğrudur. Annene de tamam annecim öyledir elimden geleni yaparım de gönlünü hoş tut ne yapacaksın 😅
Deletedmom381 Nebahathumeyra Bu çok iyiydi akşam akşam güldüm 😅😅 Allah'ta seni güldürsün. Kesinlikle katılıyorum yorumunuza 😅
Fison Nebahathumeyra size maalesef çok hak veriyorum kilo da kilo sonra büyüdüklerinde bu çocuk çok kilolu okulda bir dünya problem vs. Anlamıyorlar sağlıklı olmaktan
Bego2535 Onun yanındayken öyle yapıyorum gülüp geciyorum ama eve dönünce bi aglamak tutuyo duramiyorum
Tugbaern Bego2535 bence sen çocuğunun kilosunun iyi oldupunu biliyorsun ve burdaki insanlara hava atmak için bunu yazmışsın
Gamzemesee Tugbaern nacizane bi fikir belirteyim lutfen alınma ama öyle bile olsa bunu dile getirmen hos degil.kii gercekten kaynanalar öyle demorilize edebiliyolar ve bizde hormanlardan dolayi hassas oldugumuzdan alınabiliyoruz.benim kaynanamı bırak esimin babaannesi dün diyoki biz 4 kilo 4 bucuk kilo dogururduk sizin dogurduklarinz 1 kilo falan diye lafini yapiyo ama cok sukurki kilosu gayet yerinde bebegimin.cahille ugrasmak gercekten zorr
Bego2535 Tugbaern çocugun kilosunun kötü oldugunu savunmadim zaten canim sen boş yapcaksan gölge etme konuyu çok yanls anlamssn iyi aksamlar zirvede birak bence uzatma daha fazla
crown3838 Ya aldirma bacim ben 22haftalik hamileyim kaynana yemiyorsun diyib diyib beynini yiyor neymis oburu gelini tam dort kilo dogurmus cocuk guzelmis falanda filan doktorda diyor 2800 -3200 arasi gayet normal oluyor max 3500olsun diyor kaynanada mashaAllah dort diyib dort duyuyor iste yapcan hepsi aybi aldirma😊😂
Nghngokmen Bego2535 ayy canim hic aldirma hamilesin kendini uzme bebisini dusun bebisin de etkileniyor sen uzulunce klasik kaynanalar bosver seninki en azindan senin yaninda sana bakiyormus bizim ki anca doguma gelicek nerdeyse ben kendi annemde kaliyorum kaynana da sefa suruyor ayagina cagiriyor beni ve ben neler atlattim beler anca telefondan çan çan ötüyorlar bosver kaynanalarin hepsi ayni hic kendini uzme onemli olan sensin sen iyi olucaksin ki bebisin de iyi olucak sen hee tmm anne deyip gec ben oyle yapiyorum 😍
GuelGltkn Bego2535 eski kafalilara bisey anlatamazsin maalesef doktor iyi dedikten sonra kaynanayi bosver cevabini ver doktordan daha mi iyi bilceksin de