EsZe glbngms benim cildim aşırı kuru, ben kesin çatlarım 😑 daha 21 haftalığım günde 2 kez yağlanıp kremleniyorum şimdiden ama sakınan göze çöp batar misali olcam muhtemelen 😀
EsZe glbngms ahh benim de öyle 😑 bacaklarıma 2-3 gün krem sürmeyeyim bembeyaz oluyor, sonra da dediğiniz gibi pul pul dökülüyor. Ellerime günde kaç kez krem sürdüğümü sayamıyorum zaten 😒 çok kötü bi şey kuru cilt yaa
Samettoy EsZe ben bisey sorcamda killanma falan yapmiyo dimi bu yag ben de 31chaftaligim cok kasintim varda bende kullanayim eger killanma olmuyosa
EsZe Samettoy benim ilk 3 ayda göbeğim çok kıllandı zaten. Yani henüz ne krem ne yağ kullanıyodum. Ömrümde göbeğimi hiç aldırmamıştım ama hamilelikte aldırıyorum mecbur. O yüzden yağın ekstra etkisi var mı bilemiyorum şu an malesef
Elwing6 aysegulaktrk evomere catlak kremini verdi doktorum tamamen dogal icerigi..muhendisinoglu sayfasinda da incelenmis icerigi hatta bebis sampuanlari ve yaglarinida ondan alicam
Nfndzn Bio oil kullaniyorum ben de sabah aksam bacak karin ve gogus kismina 30 haftaligim bir aydan fazladir duzenli kullaniyorum henuz catlagim olmadi cok sukur 🧿 🙋🏻♀️ Kokusu cok guzel camasira bulasmiyor ve guzel bir his birakiyor tavsiye ederim🙋🏻♀️
Nursemom Sevgiemre 8buçuk aylık canım. 2-3aylıkken başladım kullanmaya. Hergün kullanmadım ama 2-3günde bi sürdüm göğsüme karnıma. Sürünce çok rahatlattı sürmezsem 2.gün kaşınmaya başlıyordum. İlk şişe bitti hatta bugün yeni bi tane daha aldım