aysegulaktrk Merhaba arkadaşlar 30.haftaya kadar hiç kaşıntı ve çatlak yoktu birden başladı allahım nasıl bir kaşıntı ve kıpkırmızı heryerim.. Lierac krem kullanıyodum fayda etmedi hindistan cevizi yağı aldım çok çok iyi geldi kaşıntı durdu ve gerilmiyo karnım ve göğüslerim tavsiye ederim
Mervednr aysegulaktrk bende lierac kullanıyorum bitmek üzere bitince bende Hindistan cevizi yağına başlayım o halde
Mommi aysegulaktrk bişey sorcam sürdükten sonra bekliyor musunuz yağı emdirmek çok zor olmuyor mu ben sırf onun için yağı bıraktım lieraca geçtim,sanki bütün yağı iç çamaşırım çekiyor gibi
EsZe aysegulaktrk ben henüz daha 21 haftalığım. Sebamedin çatlak kremine başlamıştım 3-4 hafta önce. 1 hafta önce de hindistan cevizi yağına başladım. Dolapta boş boş duruyodu işe yarasın dedim 😀 benim cildim normalde de aşırı kuru. Krem sanki işe yaramıyomuş gibi geliyo şimdiden. Nemli kalmıyo yani. Günde bir kez yağ bir kez de krem sürmeye çalışıyorum. Umarım bende de sizdeki gibi işe yarar. Çamaşıra hafif yağ bulaşmasını da hiç ama hiç takmıyorum. Güzel kokar işte 😀
aysegulaktrk Asli1992 aktardan aldım oda sıcaklığında krem gibi sürmeye başlayınca yağ oluyo çokta güzel kokuyo😊
Asli1992 aysegulaktrk bide markasını söyleyebilirmisin bende daha çatlak olmadı ama erkenden önlem almakta fayda var😁
Mommi aysegulaktrk kesinlikle öyle ben mecburen lieraca ek olarak vazelin kullanıyorum çalışan anne adayıyım zor uyanıyorum eve geldiğimde zor yatağa atıyorum kendimi😂 mecburen böyle bi yöntem buldum sürüp en azından hemen kapatabiliyorum 🥺
Samettoy EsZe ben bisey sorcamda killanma falan yapmiyo dimi bu yag ben de 31chaftaligim cok kasintim varda bende kullanayim eger killanma olmuyosa
Nursemom aysegulaktrk ben en başından beri bio oil yağ kullanıyorum. Karnım değil ama göğüslerim çok kaşınıyor benimde yağı sürünce çok rahatlıyorum 2günde bi kullanıyorum tavsiye ederim kesinlikle 🙂
Nursemom aysegulaktrk lierac mı ne krem varmış arkadaşım kullandı faydasını göremedim alma ddi bana bende bio oil aldım çok şükür iyi geldi. Bi ayım kaldı Doğuma yağ bitti tekrar alcam Doğumdan sonra da kullanılabiliyormuş nasl olsa 🙂
Kelebek90 aysegulaktrk çatlayan bölge için, yeni oluşumlara etkili madecassol öneriyorlar, reçete ile karşılıyor devlet, kullanıyorum, etkisi tartışılır ama denemeye değer
glbngms Valla 32. Haftaya kadr hiç çatlağım yoktu bi sabah bi kalktım heryerim çatlamış😌 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bende ama kesnlkle kaşımammak gerekşyor ben o gece kaşımıştım unutup sabah harita gibiydim🙆♀️
EsZe glbngms 32. Haftaya kadar da hindistan cevizi yağı kullanıyo muydunuz peki? Yoksa çatladıktan sonra mı başladınız?
Selin4335 Aslında biraz yapısal çatlak oluşumu vazelin yetine Hindistan cevizi daha mantıklı vazelin petrol ürünü çünkü.hatta badem yağının erken Doğumu tetiklediğini yazıyordu izmirçocukdoktpru İnstagram sayfasında bir okuyun isterseniz.bende lierac kullanıyorum ama bir işe yaramıyor ilk gebeliğimde bio ili le çatladım şimdi 2.de lierac denedim hatta göbeğim aşırı acıyor 32.haftadayım Hindistan yağını ben de deniyc m 🤗