M3rv3K Krbksrf bugün de sıra sizde bakalım nasıl olucak . İnaşllah çok rahat ve güzel Doğum olup sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Ezgiktcngz Krbksrf hayırlısı olsun 😊Umarım kısa sürede gerçekleşir doğumunuz 😍 biz de bugün çıkış yapacağız inşallah
sinemkendibilen Sağlıkla kucağınıza alın. Hepimiz de öyle umarım. Ben henüz yeniyim 13. haftadayım ve çok heyecanlıyım. Doktorum Buğra Bey. panikten sanırım sürekli arıyorum kendisini :) ama hep pozitif ve ilgili. Bir çok doktorun aksine yasaklar koymadan takip ediyor. İkiz kardeşi Bora beyle de tanıştık. Biz sürekli karıştırıyoruz :) Umarım sağlıklı bir süreç olur hepimiz için...
meliscankurtarici sinemkendibilen merhaba... internette Buğra ve Bora Bey ile ilgili çok güzel yorumlar okudum... Sormak istediğim istediğiniz zaman ulaşabiliyor musnuz? Rahat soru sorabiliyormusunuz? ve doğuma geliyorlarmı???
sinemkendibilen canım biz başlamadan önce bir tanışma görüşmesi yapmıştık. Ondan sonra içimize sindi Buğra Bey zaten. Cep telefonunu hemen verdi. her sorumuza cevap veriyor mutlaka. Ben bazen abarttığımı bile düşünüyorum bile :) Tüm doğumlara geliyormuş. İkiz olmanın avantajı biraz da aynı anda tatile gitmiyorlarmış. Doktorum hep yanmızda gibi yani :)