Krbksrf M3rv3K iyim saol siz nasilsiniz ? Gelmesini bekliyorum artik son 15 gün gununde gelirse ama hic belirti yok pazartesi başak hocaya gideyecegim bakalim kontrole .heycanlimisiniz sizin de az kaldi
M3rv3K Krbksrf biz de salı gideceğiz inşallah. Bu hafta yokmuş Başak hoca keşke olsaydı. Sizin çok bizden önce, bebek döndü mü ? Döndüyse rahat olur
Krbksrf M3rv3K bebek dondu bu hafta evet yoktu ben nezaket hocaya gittim basak hoca oraya yönlendirdi beni pztsi kendi bakacak iste biran once gelsin baska doktora gitmek zor geliyor bana
M3rv3K Krbksrf aa çok iyi o zaman normal doğum büyük büyük ihtimal. Benimde bebek napıyor çok merak ediyorum ben de bu hafta nezahat hanıma mı gitsem ki. Sol tarafta göğüs altımda kaldı tümsek gibi. Kafası mı bilmiyorum. 3 gündür aynı yerde.
Krbksrf M3rv3K hareket ediyor mu peki harektlerinde degisme olmadiysa korkma iyidir benimki de devamli ayni yerde hareketleri takip ediyorum bnde artik son zmnlar cunku .icin rahat degilse git bnce
M3rv3K Krbksrf hareketleri var ama bir yeri hep aynı yerde . İnşallah kolay bir doğum olur sizinki de az sancılı geçer
Krbksrf M3rv3K belki orda rahat ediyordur ondan dolayi ordadir zaten son zamanlar yeri daralmistir .kotu seyler getirme aklina canim . Insl kolay bir dogim olur hepimiz icin
M3rv3K Krbksrf iyi akşamlar başak hocaya bir şey sormak istediğinizde geç olda da soruyor musunuz. Şuan kafama çok kötü şeyler takıldı.
M3rv3K Ezgiktcngz iyi akşamlar başak hocaya bir şey sormak istediğinizde geç olda da soruyor musunuz. Şuan kafama çok kötü şeyler takıldı.
Ezgiktcngz Krbksrf hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın umarım 😍 Benimde 1 Temmuz’da günüm az kaldı kızıma kavuşmaya
Krbksrf M3rv3K acilma olursa normal dedi olmazsa sezaryan olacakmis kendi sancim olmazsa ayin 3 de suni sanci verckler