Deletedmom123 Merhaba anneler anne adayları ben 18+5 haftamdayım ve cınsıyetı erkek olduğunu öğrendik Dr. Agustos sonu ile eylülün 4 ne doğum olur İnşallah dedi Peki siz ne durumdasınız Alışverişe başlayann ? 🌸🌸 Hayırlı pazarlar keyıflı günler dilerim 🤗🤗🥰🥰
Esrarse Deletedmom123 17+5 bizim 10 Eylül herhalde Doğum 🥰 oğlum olucak allahım izin verirse 💙 ben emzik biberon gibi şeyleri aldım ananesi de arabasını ve otokoltugunu aldı 💙
Scb Deletedmom123 hayırlı pazarlar benim kide 9 eylül gözüküyo benimde oğlum olacak inşallah alışveriş için erken die düşünüyorum bende 17+3 haftalığım 😊 herkese merhaba
Deletedmom123 NeverTooLate Hangi şehirdesin hangi hastaneye gıdıyorsun peki Allah bağışlasın hepımıze 🤗
Seherr NeverTooLate bende 17+5 teyim hastane çıkışları bir kaç elbise zıbın almıştım bugünde E bebekte 200 tl ye 50 tl indirim çeki veriliyodu gittim reflü yatağı emzirme yastığı kendime depend banyo havlusu falan aldım insan görünce heves ediyo herşeye 😘😘
RukenZeki Seherr o cek magazalardaki alışverişlerde de gecerli mi yoksa sadece internet alışverişi icin mi
Hnfvndk Seherr bu kampanya ne zamana kadar sordunuz mu bende dun alısverıs yaptım bebek arabası alıcm ama sormadım hıc aklıma gelemdı
Seherr Deletedmom123 herşey çok pahalı olduğu için ıvır zıvırları bitirim en sona mobilyalar kalsın diyorum yoksa zor olacak biraz :)))
Ertugunannesi Deletedmom123 bizde 18 hafta olduk bugun tam 19 dan gun aliypruz insallah biraz sıkıntili gecen bi hamileligim var insallah bunuda atlatirim saglikla kavusurum kizima 💜🤲
cennetzeynep 18+2 bizde henu, bende başlamadım 5 yasinda kizim var bi tanede oğlusun olacak kısmet olursa hersey silbastan alacagiz😊
melegiminannesi 15+1 kızım olacak inşallah ama alışveriş icin biraz daha bekleyeyim diyorum 😀 sadecw cok acıkmadan baska sıkıntımız yok elhamdülillah ❤🙏😀
Seherr RukenZeki evet canım mağazadan yaptım 1 gün sonra aktif olucakmış 1 ay içinde kullanabiliyosun