Zeynepkbsk Selinnnce canım yürek kalkkinligi gibi kalp çarpıntısı gibi oldu daralttı resmen ağladım falan sonra tansiyonumu ölçtugum de 16/9 du genelde akşamları oluyor zaten allah razı olsun canim
Selinnnce GuelGltkn istahim hamilelikten oncesine dondu yani kapali sayilmaz ama uzerimde henuz bi hamile istahi yok😀😀
[silindi] 14+5 olduk bel ağrısı var bugün fazlasıyla. Önceden şikayetim yoktu sanırım bu hafta normal yazanlardan gördüğüm kadarıyla ✋🏻Doktor bebek büyüyor ağrılar olabilir sırt kaslarını güçlendirmek lazım dedi ilerisi için de önemli bir faktör.Yüzmek en iyisi tabiki kızlar.Minoset veya parol kullanabilirsin demişti
Selinnnce [silindi] evet benimde yeni basladi agri demekki bu haftalarda oluyormus benimde icim rahatladi nasil yuzucezki bu havada havuz zaten yasak bildiigim kadariyla
Elif-Ahmet Bizdede durumlar aynı hala Niğde bulantılarımız var ne zaman geçecek diye düşünmekten bir hal oldum
Eht Bende de baş ağrısı var başladımı 2 gün geçmiyor ilaç içmeyim diye direniyorum en son dayanamadım parol içtim🤦🏻♀️
[silindi] Selinnnce düzenli temizlenen havuz da olabilir ama gene de en güzeli Deniz tabiki havuzdaki klor rahatsız edici 😊 hareketler yapabilirsin hafif yürüyüş ve dinleneceksin demişti inşallah çok sürmez🙏🏻
Selinnnce Eht bende fazla icemem ama basim agridiginda ekstra bir iki bardak iciyorum. Bas genelde susuzluktan agrirmis
Selinnnce [silindi] aynen yaz gelsede rahat rahat yuzsek denizde. Surmez canim bence cunku her haftalarin kendine ozgu ozellikleri oluyor gibi. Bu aralarda bu agrilari cekicez sonra gecer bence :)