Yasemincifci Funda1907 iyikide kullanmmışsın zaten korunmamaya başlayınca insan ister istemez dikkat ediyo nolur nolmaz diye
Funda1907 Meriipella1 İnşallah aynı şeyleri doktordanda duyarım ve inşallah herşet yolundadır yaşadığım ilk duygu hiç birşey bilmemenin kötü yönleri 😂
Meriipella1 @Funda1907 doktorunda aynı şeyi söylüycektir 17+2 haftalık olduk hala ara ara kasık ağrım oluyo rahim büyüdükçe ağrı yapıyomuş çok normal demişti doktorum ☺️
Derin6565 Funda1907 ayda bir böyle ağrın olur adet gormedigin icin gaz sancisida kötü oluyo ama deyer biraz dışını sıkacaksın en rahat aylar gebelikte 4 5 6 sonra da bebek agirligi oluyo
Derin6565 Funda1907 ohoo ben dogum sancim başlayana kadar dogumumu düşünmemiştim bile o yüzden iyiydim sonunu hiç düşünme sen hamilelikte anı yaşamaya bak yoksa zorlanirsin
Mlssa Funda1907 ah canım sorma enn güzel mutluluk bu ilerleyen zamanlarda kat kat artıcak emin ol doya doya yaşa😍😍❤️
Funda1907 Nur55 Yok görümcem yeni doğan hemşiresi onunla hesaplama yaptık net üzerinden 4+3 yazıyodu yani henüz doktora gitmedim
Derin6565 Funda1907 aynen öyle rahat ol nazlı ol eşine işkence et canın sürekli birşeyler istesin sırtını ovalat cokkk rahat geçer 😊😊😊
Derin6565 Funda1907 aynen öyle ya bırakmıyo koltuk cekeyim ama oma kalsa kendide çekmez boş ver orayı kimse gormuyo diyo😊