Betus125 Brnyrk benimde ilk ama hamileliğim çok rahat geçti doğumum da öyle olcak sanıyorum heralde inş da öyle olur hepimizin😊
Zeynepkubra asilsmom hastaneden ayrıldı ilk çocuğumda 4 yıl önce medicanadaydı şimdi özel muaynanesi var doğumları hala medicanada yapıyor. Erkek benimki sizin😍
Mehtap91 Zeynepkubra ya aslında korkuda değil evet biliosun bisey hissetmicegini ama o olay o ortam gerio insanı bir tek o olaya odaklandim gerisi yok bende zaten😄 sanki doğunca biticek hersey oyle gibi gelio 😄
Zeynepkubra Mehtap91 evet haklısın benide ortam geriyor daha öncede oldum ne olacağını bilmek te güzel değil bilmeden yaşamak daha iyiymiş😄
Eymnm Brnyrk Bende 8 Nisan sabah olucam insallah aynı duygular bende de var karmakarışıkk🤔🤔Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın insallah hayırlısıyla
HilalElizan Brnyrk korku heycan mutluluk çok karmaşık haller içindeyim ☺️☺️ Rabbim her evlat isteyen ve evladının yolunu gözleyen kadına nasip etsin bu hisleri ve duyguları tarifi imkansız bi güzellik 🥰🥰
Zeynepkubra Brnyrk merhaba evet bugün doğum yaptım bebeğim kucağımda genel anestezi ile sezeryan oldum ve bebeğime kavuştum
BuketBerkay Zeynepkubra öncelikle gözünüz aydın, bende sezeryan olucam ama genel mi diye karar veremiyorum, uyandıktan sonrasi nasıl geçti acaba
Zeynepkubra BuketBerkay teşekkür ederim darısı başınıza inşallah anestezi atması bünyeden bünyeye değişen bir durum ben ilk kızımda daha zor ayılmıştım bunda hemenceceik ayıldım anesteziyle ilgili bi sıkıntı yaşamıyorum sadece dikiş yerim sızlıyo o kadar o da normal bi kaç güne geçer