Ghk21 Ben de 10 nisanda spinal sezeryan olacağım. Hem korku hem heyecan bütün duygularım karmakarışık 😀 Brnyrk
Mehtap91 Brnyrk 8 nisan pztsi olucam bende ve cookkkk gerginim yaa yaklaştıkça insan dahada gergin oluo ne.yapcaz bilmem lutfen birileri bizi rahatlatsin 😓😓😓
asilsmom Brnyrk huhuu evet var ben🙋🏽♀️ 39+3 ist beylikdüzü medicanada istege baglı sez. Olucam inşallah cnm bebegim 3.350gr 53 cm kiz bebek🌸👧🏽Sn nerdensin bakalim :) Allah yardımcımız olsun🌹🤲🏼
HilalElizan Brnyrk korku heycan mutluluk çok karmaşık haller içindeyim ☺️☺️ Rabbim her evlat isteyen ve evladının yolunu gözleyen kadına nasip etsin bu hisleri ve duyguları tarifi imkansız bi güzellik 🥰🥰
Mehtap91 Zeynepkubra ya aslında korkuda değil evet biliosun bisey hissetmicegini ama o olay o ortam gerio insanı bir tek o olaya odaklandim gerisi yok bende zaten😄 sanki doğunca biticek hersey oyle gibi gelio 😄
Brnyrk Bizde 38+1 bugün 3.400 gram dedi doktor. Adanadan. Lütfen 8 nisanda olacaklar yazsın bu post altına olunca😣
Edaberatasaf Bende 11nisan Perşembe günü sığınak olacağım inş benim 3.bebiiş kısmetse ama ben bile heyecanlanıyorum düşündükçe hem nasıl bir süreç beklediğini bildiğim halde
Betus125 Brnyrk bende 9 Nisan spinal sezeryan 38 hafta oluyorm tam korkmuyorum sadece bebeğimi görcm diye heycanlym 🤗
Brnyrk Betus125 bende onu düşününce tatlı mutlu heyecan basıyor ama değişik bir korku da var. İlk olacak oyüzden sanrm🤗
Betus125 Brnyrk benimde ilk ama hamileliğim çok rahat geçti doğumum da öyle olcak sanıyorum heralde inş da öyle olur hepimizin😊
Znr Brnyrk benimde 9 nisan spinal sezaryen karmakarışık duygulardayım,bu kadar duyguyu bır arada hissetmemiştim ,, Allah yardımcımız olsun ☺️ Sağlıklarıyla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻