OzgeDgnp Bayanlar aşı olanlar yazabilir mi kac gün sürdü agrısı prsembe günü yaptırdım agrım var hala
Deletedmom325 OzgeDgnp ben iki dozunu da yaptırdım ama ben de hiç ağrı falan olmadı hiç yaptırmamış gibiydim ikisinde de
Tugsem81 OzgeDgnp kısıden kısıye degısıyor cnm acı esıgın azsa eger uzun suruyır sanırım benım ılk gece agrı bıle olmadı hafıf kolumda bı agırlık hısettım sonra unutum gıttı
Emine1235 OzgeDgnp 1 gün sonra duş alın denildi ve ağrısı öyle dayanılmaz değildi açıkçası belki kişiden kişiye değişir 2 gün sürdü
Masalsmom OzgeDgnp ben ilk dozunu yaptırdım 1 ay önce ağrım olmadı iğnenin battığı yer acıyodu sadece 11 nisanda 2. Dozunu olucam bakalım ağrımaz inşallah😂
sydtns OzgeDgnp ben 20. Haftada yaptırdım 2 gün önce hiç aman aman bir ağrısı olmadı açıkcası burda yazılanlardan korktum ama sadece o kolumun üstüne yatarsam ağrıyo az bi sancısı var ama geçer
2bebekannesi3542 OzgeDgnp persembe günü oldum bende 20+1 de ilk doz.. agrım olmadı ama bünye ile alakalı acı esigim yüksek cünkü.. dusu da bir gün sonra aldım sıkıntı olmadı
betulguvercin Benim de ağrım olmadı ancak ikinci gün kızardı gayet normalmiş sizin de yakın zamanda geçer inşallah🙏🏻
Yasus OzgeDgnp 2-3 gün sonra ağrı sizi kalmadı 1 gün sonra duş aldım ilk gun bir sorun olmadı akşama doğru biraz ağrı yaptı 2.gün kaldiramadim bile kolumu duşa girdim üstüne yatmadım 3.güne düzelmeye başladı 2.dozda hiç bir şey olmadı