Ozgetmrlnk Tamam hayır canim pastacı karısıyım 😁 okumak için geldim bir baktım evlenmişim hamile kalmışım🤣🤣
Deniziimmm Taneminci duydum canım orayı ama ben pek bilmiyorum bu tarafı 8 ay oldu burdan ev alınca Zeytinburnundan geldim 😊 Ama doğma büyüme fatih Balatlıyım 😊
Svdsvd asilsmom olsun dert etme bazı insanlar çok kıskanç olabiliyor. Seni çok sevdiği için öyledir 🥰🥰
ozgeoznur Buna en çok ihtiyaci olanlardan biri de benim 🤦♀️ 7 ayi geçti Ankara Polatlı dayım bir tane arkdsim yok kafayı yicem 🤦♀️🤦♀️ burdan bir arkds buldum ınstagramdan ekledim tanisabildik ama dün doğum yaptı daha da epey bi süre canlı canlı tanisamayiz gorusemeyiz 😧
DiplomaliEvHanimi ozgeoznur inan bende oyleyim 8aydirda ben erzincandayim esimden baska kimsem yok paikolojik baya yiprandim yatakdan bile cikasim gelmiyo 😒😔😔ayni kaderi paylasiyoruz
ozgeoznur DiplomaliEvHanimi en yakın arkadaşım Erzincanda ben onunla tanıştırayım sizi çok çok çok iyi birisi onun da arkdsa ihtiyacı var ama şuan İstanbulda 😇
Deniziimmm Gzmanne medipole gidiyorum canım ilk avicennaya gidiyordum Sertan Aksu ya ama bıraktım orayı şimdi medipolde Fatma bilgehana gidiyorum canım