Ozgetmrlnk Kizlar instagramda bakiyorum happymomdan tanışıp ayni yerde olanlar bulusuyor ne güzel bizim ne eksiğimiz var diyorum 🤔 ama bu memlekette arkadaş bulacağımi da pek umud etmiyorum.🤪 Kıbrıs'tayım bu arada hadi insallah çıkar.😊
asilsmom Svdsvd bende ist büyükçekmece😘ama bnm eşim maalesef ki kendi tanıdıgı arkadaslarımla bile görüştürmiyor:/
DiplomaliEvHanimi Bende erzincandayim esimin isi nedeniyle aslen aksarayliyim 🥰🥰7+2haftalik hamileyim gec dollenmeden dolayi. Normlde 8+2 🥰🙏🏻
Deniziimmm Başka bir uygulama da bende iyi bir arkadaş kazandım hâlâ da görüşüyoruz 😊 İst Esenler atışalanı bende 🙋😊
Lavanta01 DiplomaliEvHanimi ayni ben.. :( her gun sadece bir tek kisiyi gormek her gunun ayni olmasi ... ne kdr bunaltici
Ozgetmrlnk Tamam hayır canim pastacı karısıyım 😁 okumak için geldim bir baktım evlenmişim hamile kalmışım🤣🤣
Svdsvd asilsmom olsun dert etme bazı insanlar çok kıskanç olabiliyor. Seni çok sevdiği için öyledir 🥰🥰
ikimelekannesi___ asilsmom aynı benim eşim doğup huyudugum yaşadığım şehirde hatta mahallede gelin oldum evden dışarı hile cikamiyorum eşim izin vermiyor