Dderryaa Masalsmom inş hayırlısıyla doğuracaz annem bile diyor sezaryen ol diye sen doğuraman diyor teyzemde diyor kalacak değil bi şekilde çıkacak diye😂😂
esractn Dderryaa bebislerin kilosu haftalariyla uyumlu canm biri 4, digeri 5 gun onden gidiyo hatta. Onlarin kilosu iyi oldugu icin sıkıntı yok 🤭😊
Tugbagulen iremmvebebegi valla bende 23+2 yim 10 kg almışım cok ödem var cok sisim gören şaşırıyor beni de 😶
Temmuzannesiasaf Dderryaa ne sen sor ne ben soyleyım canım kilo aldı başını gidioo engel olamıyorumm 😂😂 çok şişko oldum ben ya
Dderryaa Temmuzannesiasaf su içsek yarıyır hergün yürüyüşte yapıyorum ama nereye gidecek halimz bilmem
ozgeoznur Dderryaa yiyorum aslında iştahlı iştahlı sabah kahvaltım epey uzun sürüyor öğleden sonra da kayinvalideme gidiyrom orda yiyorum yemekti caydi kek börek vs ama ben de anlamıyorum neden almadım 😊 ben de yürüyorum sabahlari
d190516 Dderryaa benim kilo aldığım anlaşılmıyo etraftakiler bişey söylüyo olsalar bile takmazdım 🙄kaç haftalıksın ki sen bence çok değil 5 kilo