Dderryaa Ezgisu salı doktora gidecem bakalım fazlamı diyecek be diyecek oğlan ne kadar oldu boyu ne oldu merak ediyorum🤗🤗
Dderryaa Mavigozunannesi baktırdım canım herşey normal suyu az içtimmi şişiyorum frkındayım suyu bol içince iyiyim bazen içesim gelmiyor
Tugsem81 Dderryaa masallah sana bendede orantısız bır durum yok tabı ama ınsan kendı kıyafetlerınden farkedıyor prensesım ıcınnherseye deger 😁
mom02636 Dderryaa evdeki küçük afacan abinin pesine koşturmaktan alamadım muhtemelen normalde ilk hamileliğimde bu donemde çoktan 6-7 kilo almıştım toplam 14 kiloyla tamamladım ilk hamileliğimi bakalım bunda nasıl olucak 😊
Dderryaa Aygl o bendede oluyor eşime karşı falan çok oluyor durduk yerde adama geriliyorum ortada bişey yokken bişeyler buluyorum biri biley dedimide öle oluyorum
Dderryaa ozgeoznur bende sizin gibilere imreniyorum valla nasıl almıyorsunuz yemiyoemusunuz ben o kdarda yürüyorum valla
ozgeoznur Dderryaa yiyorum aslında iştahlı iştahlı sabah kahvaltım epey uzun sürüyor öğleden sonra da kayinvalideme gidiyrom orda yiyorum yemekti caydi kek börek vs ama ben de anlamıyorum neden almadım 😊 ben de yürüyorum sabahlari
Dderryaa Hilayse şu ara iştahım yok zaten de alırsamda napayım ömrüm diyetle geçti hep hiç bu kadar herşeyi yememiştim ben😂😂
Dderryaa Masalsmom inş hayırlısıyla doğuracaz annem bile diyor sezaryen ol diye sen doğuraman diyor teyzemde diyor kalacak değil bi şekilde çıkacak diye😂😂