Dilarakaan Handegunas 32.haftamdayım hala yok okadar hafifki yok gibi genelde esmer tenli kadınlarda daha net oluyomuş 🙄
RumeysaAkd Handegunas benim 16. Haftam da çıktıştı çok mutlu olmuştum çıkınca 😁şimdi 31+1 haftadayım göğsümün ortasıda kadar uzanmış hormonel birşey genelde çıkıyor çoğu kişi de
Symgmnr gulsenkuseri karnın çok şişti mi merak ettim iç karnı geniş olanlarda olmayabiliyor denmiş ya bende de yok henüz 19+3 ama 😊
Dilarakaan RumeysaAkd İnternettede araştırdım genelde esmer kadınlarda daha net belli oluyomuş ben çok beyaz tenliyim hala yok gibi valla
Gizemuhsinn 34 olucaz hala Yok çok ince bi çizgi şeklinde o da dikkatli bakarsan görünüyor. İç karnım geniş ama ondanmış 5 aylık sanıyor görenler 😊😊
melegiminannesi Benim 8. Haftadan beri var gün gectikce koyulaşıyor hatta bak https://i.hizliresim.com/260R3L.jpg şuan 15+0 ım ❤😀
Essraa2 Handegunas kızımda 25te çıkmıştı ikinci hamileliğim oğlan klcak otuz gibi sadece gönek altından var diğerinde boydan boyaydı:)
Nebahathumeyra Ben de 28. Haftadayım daha Yok ilk kızım da 20. Hafta da falan çıkmıştı. İç karnı küçük olanda çıkıyor demiş biri de doğru değil bence benim karnım hemen büyüyor iç karnım küçükmüş ama hala çizgi yok😊 ya da 2. Hamileleiklerde daha geç oluyor onu bilmiyorum.
Handegunas Nebahathumeyra internette de çabuk bronzlaşan insanlarda hızlı çıkar demiş Ama o da yalan bence 😅 çünkü hemen kararırım ben
Tua 19 dan sonra çıkmaya başladı canım bende şuan 21 olduk az var göbek üstünde göbek altında daha cıkmadı kıllarım çıktı bide
Rrraaaiiinnn Handegunas alma çünkü dogum sonrasi dokuleceklermis alınca sürekli çıkarmış bence alma bekle dökülmesini ben sabırla bekliyorum:)
BurcuuA Handegunas inşallah olmaz bi o kusur kalsın 😁 kız çirkinleştirdi beni sivilce oldu yüzüm ergenliğe geri döndüm sanki 😂