Funda1907 iremmmmm Yok hafta sonuna denk geldi şansıma pazartesi Allahın izniyle gidip tüm kontrolleri yapmayı düşünüyorum 🙈
yigitmom_ Kizlar adete gore bugün 6+1 oldum gecen pazartesi doktora ilk kez gittim direk ultrasona bakti keseyi gordu 5+3ken 4 haftalik dedi kese boyutu 13.3 cm cikti ama adet tarihimi sormadi kan testi yapmadi magnezyum eksikligi veya kansizlik için direk düşük tehliken var dedi progestan verdi ve kan sulandirici verdi ama ben zaten ovulasyon testi yaptim hemen adettwn sonra yumurtlama oldu catlama oldu adetten 3 gun oncesinde idrarda bile gebeligi ogrendim neye gore gec dollenme sizce doktorumu değiştirmeli miyim
Dudus iremmmmm 6.haftaya kdr iyidik ara ara kasıklarım ağrıyodu şimdi öğürmelerim başladı başka hiç bişe yok kusma olmuyo sadece öğürme 😂
Babychucky iremmmmm vajinadan ultrason ile bakıldı kalp atışlarını duyunca kan tahlilleri istiycem demişti bugün onuda istedi pazartesi aile hekimliğinde yapılanları yaptırıcam ücretsiz mutlaka yararlanın
yigitmom_ iremmmmm ben adetten 3 gun önce ve adet gunum kanda betama baktirip öyle gittim baska yapmadi direk ultrasonda keseyi gördü 4 haftalik dedi ne adet tarihimi sordu ne baska birsey
iremmmmm yigitmom_ kesinlikle başka doktora daha bi görünün en son adet tarihi önemli yani ilgisiz bi doktorla geçmez günler
yigitmom_ iremmmmm en son adet tarihim 22 subat ve suan 42. Gunluk 6+1'im bakalim pazartesi tekrar gidiyorum insaAllah bebisimi de görürüm
iremmmmm yigitmom_ 21 subat son adet tarihim benimde aramızda 1 gün var 🤩🤗 evet pazartesi görünür minik kuzu 🙏
Zeynepcevik yigitmom_ benmkide seninle aynı 22 şubat son adet tarhm ama ben haftaya cumartesi gdcm öyle dedi doktorum
iremmmmm Mine3535 Neden karsısınız doktorunuzla bi görüşün bence bebek rahim içinde vajinal ultrsn cok gerisinde içeriyi daha detaylı iyi görüntüleme yapıyor die bende onu tercih ettim ve bi cok arkadaşımda yaptırdı hiç sorun yasamadılar