Yasemin4242 Semanurmurat aynıymışız canım hayırlısıyla gelsinler inş 🙏 oğlum olcak benimde 37+0 son 21 gün 🤗
Gupse Semanurmurat merhaba bizde oğlumla 37 olduk bugün bebek hareketleri nasıl sizin acaba benimki az ve telaş yapıyorum hemen
EliFurkan 12 itibariyle 38 haftalik olduk oglumla, bugün nisan da geldi bakalım ne zaman kavusucaz 😊❤
Yasemin4242 Thesra siz doğurun sıra bizde kızlar arkanızdan geliyoruz 😊 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏
Fgm 37+5 hayırlısı ile oğluma Allah’ın izni ile 9 gün sonra kavuşuyorum cümlemize kavuşmak nasip etsin sağlıkla sıhhatle 💙🙏
Semanurmurat Yasemin4242 amiin insallah canım bakalım vaktinde mi vaktinden once mi gelicekler sabırsızlıkla bekliyoruz😊Allah hepimize sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin💕
Thesra Yasemin4242 Aminn canım ama dediğim gibi bu gidişle zor bir tanecik belirti bilem yok🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Semanurmurat Gupse benim de 2 gündür hareketleri eskisi gibi degil normal galiba büyüdükleri ve bas aşağı oldukları icin endiselenmeyin Allah sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah 😊💕