aysenily Duuyguum ah bu dönemde insan kendini yiyip bitiriyor sabırsızlık başa bela hayırlısıyla mutlu haberler alırız inşallah 😁
hacerpamuk Asmuas 5 Mart canım. Adetten 1 gün önce test pozitif çıktı. Adet günümde kan verdim beta 405 çıktı 2 gün sonra yeniden verdim 1462 çıktı
Asmuas hacerpamuk benimde 4 mart ben Bi çarşamba günü verdim 975 çıktı bidaha vermek için gittim sistem falan yoktu
Zeynepmerve15 Bizde dört aydır deniyoruz olmadı bugünlerde yumurtlama dönemim inşallah bu ay olur ilk kez anne olucam çok istiyorum beklemek çok zormuş
Asmuas Zeynepmerve15 ben 9 aylık evliyim 5 ay denedik çok şükür 5.ayda oldu seninde olur sabret dua et 🙏
Zeynepmerve15 Asmuas amin inşallah canım daha çok yeni ama işte illaki sabırsız oluyorum kürler falan yapıyorum tabi vakti zamanı vardır Rabbim ne zaman nasip ederse hayırlısı ile♥️
Nur55 Asmuas zaman ilerledikçe her konuda bilgi sahibi oluyorsun hiç endişelenme geçen sene bu zamanlar ben de ilk bebeğime hamileydim bende öyleydim yaşayınca öğreniyorsun hamilelik sürecini bebek doğunca da bebekle ilgili her şeyi :)
Zelaldmrkn Kbraktcgl benimde 28 şubat Ve perşembe doktora gittim 5 hafta 5 günlük olduğunu öğrendim Ama bir anda bir kanamam oldu ilaç verdi şimdi durdu sanıyorum inşşş düşük riskine karşılık 🙈