aysenily Duuyguum yumurtlama günlerini değerlendirdik biz de bu ay adet günümü bekliyorum kuzum inşallah 🙏
Asmuas Nur55 ay Allah tamamına erdirsin inşallah benim ilk çok heyecanlı ve meraklıyım Bi o kadarda bilgisiz
Nur55 Asmuas zaman ilerledikçe her konuda bilgi sahibi oluyorsun hiç endişelenme geçen sene bu zamanlar ben de ilk bebeğime hamileydim bende öyleydim yaşayınca öğreniyorsun hamilelik sürecini bebek doğunca da bebekle ilgili her şeyi :)
Duuyguum Tugce1803 ben test yaptım aslında pztesi 29,5 çıktı ama kesin sonuç iÇin günümün geçmesini bekliyorum inşallah güzel Azeri alırız
Tugce1803 Asmuas amin inşallah normalde ben adet belirtisi yaşamam adet olacağım gün yarım saat içerisinde karnım ağrır adet olucam derim ve olurum ilk kez göğüslerimde değişiklik oldu🙈
Asmuas Tugce1803 ben bu belirtilerin hepsini yaşarım adetten önce hatta gittim indirimde ped aldım 2 paket ama nasip rabbim hayırla sanada nasip etsin inşallah
Tugce1803 Duuyguum aaaa sen hamilesin 💞 bende her ay yaptırıyorum bu ay eşim hayır olmaz evde bekle dedi bekliyorum bakalım🌸inşallah değerin yükselmiştir darısı da bana 😊
aysenily Duuyguum ah bu dönemde insan kendini yiyip bitiriyor sabırsızlık başa bela hayırlısıyla mutlu haberler alırız inşallah 😁
Duuyguum Tugce1803 canım yeni gördüm yaZdığını kusura bakma 🙈 bilmiyorum hiç belirtim Yok karnım sancılanıyor sadece senin var mı belirti hiç benim bu sancı kafamı karıştırıyor canım bakalım hayırlısıyla geçmesini beklicez bugünün 🐣