Suless Ayseyucel merhaba 33 haftalik dogum yaptim 6 ay evvel sezaryenle bebegim yoğun bakımdaydı akşamına süt sağdım once bir iki damla sonra biraz arttı simdi sütüm var cok sukur ve ayrica kesinlikle epidural le dogum yapın
Serays Ayseyucel öncelikle neden vazgeçtiniz normal doğumdan ? Ben de 3 gün sonra geldi süt normal doğum yaptım. Önerim hastane pompasıyla sürekli sağın evdeki pompalar ilk günler sıfır etki hastsane pompasi kiraladık biz eve. Çok iyi geldi
Ikibebekkocagobek Ayseyucel ben de sezeryan yaptim ama oncesinde 7-8 saat sanci cektim sanirim o yuzden hemen geldi sütüm 😅 peki neden suni sanci alip normal yapmayi dusunmuyosun? Inanki zorunlu sezeryan olmus biri olarak kesinlikle kimse sezeryan olmasini istemiyorum 😒 epidural bile yapsan sezeryan sonrasi toparlanman o dikis agrilari falan 🙄 ikinciyide mecbur sezeryan yapicam kara kara dusunuyorum yeniden o agrilari nasil cekicem diye 😣
Pekgokcen Ayseyucel hic alakasi yok Allah ne derse o olur oyle dusunun... 38 hftalik sezeryan dogum.yaptim hemen aninda geldi sutum ugrasmadim bile... 35 hftalik hamileyim suan sutum sakit sakir akmaya basladi ki cok sutlu biri de degilim anlamadim bnde..
Ayazayaz Ayseyucel 37+5 de 3.500 gram dı 38+4 de sezeryan oldum 3.310 gram dı oğlum sütüm hemen geldi 🤷🏼♀️ Hiç sorun yaşamadım hamileyken de vardı zaten bikere yanlışlıkla sıkmıştım 🙈 şuan da 30 haftalık hamileyim göğüsler büyüdü ondan dolayı heralde vardır diyorum
Sevalap Sezaryenle doğum yaptım sütüm hemen gelmedi. Tam olarak gelmesi 10 günü bulmuştusüt çayından ben kullandım sütü hayli arttırıyor ancak sezeryan olacaksanız mutlaka mama yanınızda bulundurun. Yoksa bebek yeterince beslenemediğşnden sarılık olabilir. Zorunlu sezeryan olanlardanım Zorunlu olmasamda yine sezeryan tercih ederdim.