Hanımlar bir tanıdığa kapı süsü yaptıracağım halat için 45 pileksi için 75 dedi fiyatları iyi mi sizce
Kapı süsü
Ben kendim yaptım 40 tlye hallettim😊
Kahramanlar çok pahalı
Kahramanlar pleksiyi 70e yaptırdım ben
Ferda28 maşallah canım
Kahramanlar ben keçeden 75 tl ye yaptırdım çok güzel oldu 😊
Kahramanlar https://www.instagram.com/p/Bv2XGOTp1JH/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=9ge03msg4jbu canım böyle birşey mi istiyorsun bilmiyorum ama belki faydası olur
Kahramanlar 🤭😊
Küçük şehirde yaşıyorum ben o yüzden malzemeler pahalı malesef😬yoksa yirmi tlyede yapılır yani😊ben herşeyimi kendim yaptım logusa terlik taç çocumun oyuncağını sepetini örgülerini çok keyif aldım inan beceremiyosan bile kendin uğraş yap bişeyler çünkü onun hazzı pahabiçilemez😊😘
Küçük şehirde yaşıyorum ben o yüzden malzemeler pahalı malesef😬yoksa yirmi tlyede yapılır yani😊ben herşeyimi kendim yaptım logusa terlik taç çocumun oyuncağını sepetini örgülerini çok keyif aldım inan beceremiyosan bile kendin uğraş yap bişeyler çünkü onun hazzı pahabiçilemez😊😘
Huzur20 nerde yaptırdınız ??
25agustos çok güzelmiş
Ferda28 canım bende küçük ilçedeyim burayı da yan bilmiyorum 7 ay oldu taşınalı nerede bulunur bilmiyorum aslında yapması basitte işte nerde bulacağımı bilmiyorum
Kahramanlar kendin de yapabilirsin sadece pleksiyi hazır alıp
25agustos bir araştırayım nerde bulabilirim
Kahramanlar bilmiyorum canım nerde oturuyorsun. Bizim Osmaniye biraz küçük. Reklamcılarda falan kestirmeyi düşünüyorum daha da gidip araştırmadım birebir
Kahramanlar iplik satılan yerlerde boncuk kurdele felan hani bu herşeyi satan dükkanlar oluyoya ordan bulabilirsin canım😊