simgebfrl Ebru4141 lierac Bebek yağı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum :) üç gün süremedim hiç birini 32 haftalıgım bir tane çatlak oluşmuştu karnımda düzenli sürmeye devam edince kırmızı olduğu için beyazlaşır kalıcı olur sanıyordum ufalmış küçülmüş
[silindi] Ebru4141 ben vaselin kullandım bunca zaman 31 + 3 haftalıgız çatlamadım cok şükür bundan sonrada zeytinyağı ile devam edicem ikisi bir arada yani ❤️
Seymaglc Elif4334 memnun kaldınızmı bende farmasinin ürünlerni kullanıyorum daha yeni hamileyim ne zaman başlamam gerek karın bölgesinemi kullandınız
Betul1221 [silindi] ben de 35+2 haftalık hamileyim başlarda vazelin kullandım. Sonra saf zeytnyagina geçtim çok şükür çatlağım yok
Silver Ebru4141 Doktorum karın bölgeme lierac çatlak kremi yazdı.Göğüslerim içinde mustellanın çatlak önleyici serumu.
Sadecan ilknuryasa aa bunu duymamıştım. Zaten pkoluyum erkeklik hormonlarim fazla gobegimde tüyler var 😞 daha da artmasını istemem. Teşekkür ederim tavsiyen için
Elif4334 Seymaglc ben sana geliş fiyatından göndereyim o aldığın kişiden yüzde 30 daha uyguna al ürünlerini kuzum benden herşeyi geliş fiyatına gönderiyorum ben elif.kartall hesabından yazabilir misin bana canımm
Uykusuzgeceler Arkadaşlar az önce cild doktoru çatlak için önlem alınabilir ama tamamen engellenemez derin çatlaklar olmaması için nemlendirici kullanın derinlik oluşmasın dedi nemlendirici kremler kullanın geçmiyor ama ilerlemesini önlediğini söyledi buradaki arkadaşlar ne kullandıysam oldu diyorlar ama net konuşmamak gerekiyor postu görmüşken sizlerede yazmak istedim 🤗