gencannee_ miramoms_ karnıbahar olmuşuz 31+0 Ayakları mı elleri mi tam anlam veremediğim sert bir şeyler geliyor elime dokununca 😂 Vajina baskısı felaket bel sırt ağrılarını hiç söylemiyorum bile 😬🫠
miramoms_ gencannee_ ahahaha yaaaaa minnacık ayaklarıyla tekme atıyor herhalde annesi 😂😂😂 geçecek inşallah 🙏
MorKelebek54 miramoms_ evettt sendee mii kiz biz seninle zaten sohbet ettik ya 😂 detsyli ultrason postu mu ne açmıştin galiba o sen degilmisin
MorKelebek54 miramoms_ dogru hatirlamisim o zaman. Detsyli ultrasonun nasil gecti memnun kaldin mi? Ben hala nereye gidicegime karar vermedim aklimda bi doktor bi yer de yok o da ayri ama senol safak var o da iyi bi doktor syafasinda detsyli ultrasona baktigini yazmis ona fiyst sordurcam bakayim bi
MorKelebek54 miramoms_ dogru hatirlamisim o zaman. Detsyli ultrasonun nasil gecti memnun kaldin mi? Ben hala nereye gidicegime karar vermedim aklimda bi doktor bi yer de yok o da ayri ama senol safak var o da iyi bi doktor syafasinda detsyli ultrasona baktigini yazmis ona fiyst sordurcam bakayim bi
miramoms_ MorKelebek54 adatıpta yaptırdım canım nihal mi neydi doktor iyiydi herşeye baktı ben son dk yaptırdığım için araştırma zamanım olmadı
MorKelebek54 miramoms_ sen memnun kaldiysan iyi canim sukur. Aklimda bulunsun ismini unutmusum vallahi notlarima ekledim belki lazim olir ismi bilemeyiz
tugceac loewebaby merhaba ben de sizinle aynıyım 19+6 hareketleri ne derece hissediyorsunuz ? Bazen daha yoğun bazen daha az hissediyorum bi korku var içimde
loewebaby tugceac benimde aynı şekilde, mesela bu hafta çok az hissettim ya da hiç hissetmedim. bu yüzden kontrole gittim yaşıyor mu diye, dr gayet iyi deyince rahatladım. sanırım bu hafta biraz uykucular 😂
tugceac miramoms_ benimm biraz karışık aslında adatıpa gidiyordum ancak doktor değişikliği yaptım sanırım İzmite gitmeye başladım sen ? Bu arada her şey yolunda mı?
miramoms_ zelihakoyunn oyyyy minnak ananassssss ne tatlıdır simdiii ooo annesi maşallah 🧿 sağlıkla gelsin inşallah 🙏 🌸
miramoms_ tugceac bende adatıpa gidiyorum hangi doktora gidiyordun ve neden değiştirdin canım herşey yolunda maşallah 🧿 bugün 2. Doz tetenoz aşımı oldum pazartesi şeker yüklemem var sırayla gidiyoruz bakalım
tugceac miramoms_ ya benim rahim ağzı uzunluğum ile ilgili takip gerektiren bir seviyedeyim ne yazık ki bu yüzden çok daha dikkatli ve bu işi çok yapan birini buldum aslında olay bu normalde E. Z’ye gidiyordum ancak kendisi biraz rahat bir doktor ben istediğimi sorunca biraz dalga geçerek cevap veriyor ben daha rahat soru sorup cevap almak istiyorum bu yüzden değiştirdim sen ?