zeyzeynur miramoms_ hindistan cevizi olmuşuz bizde ağırlaştım demek için çok erken kız dur daha 30lu haftalar var buralar daha fenaa
miramoms_ zeyzeynur deme öyle korkarım 😂😂😂 ya aslında işlerimi yapıyorum ama kasılıyor karnım sadece 🫠
zeyzeynur miramoms_ magnezyum kullanıyormusun o iyi geliyo kasılmalara kramplara ben son 1-2 haftadır kasılmalar yaşıyorum ara ara 33.haftadayım oysaki o da normalmiş. Doktorunla bi konuş bu konuyu bence kuzum
Rojdiyebiri miramoms_ diğer uygulamada muz burda da muz olmuştu ama sonra birden mangoya dönüştü şu an 20+5 haftalığız💗🤭
miramoms_ zeyzeynur içiyorum evet gece yatmadan içiyorum gece rahat uyuyorum vc felan kalkıyorum ama gün içinde kasılıyorum 5 inde randevum var soracağım canım mutlaka 🌸
MorKelebek54 miramoms_ evettt sendee mii kiz biz seninle zaten sohbet ettik ya 😂 detsyli ultrason postu mu ne açmıştin galiba o sen degilmisin
kader_00_ miramoms_ ayyy muzz mu olsaydi da yeseydikkkk ooofff kz açacak post bulamadın mi gece gece 😂😂 bizde domates olduk 🍅
miramoms_ kader_00_ aaaay herkesin canı birşeyler çekti 😂😂😂🙈 bizde kivi istiyoruz 😂😂😂 senin bebiş daha minnoşşşşşş yaaaa