eaydin1 baabymom bir kızım var çok şükür Mayıs sonu kimyasal gebelik gecırdıgımı ögrendim 6+4 de iki regli gördüm son adet tarihim 29 temmuz 🤗
eaydin1 baabymom varsa bile cıkmaya bilir bence dpo 10 da yapmaya başla erken gebelik yaparsan daha iyi sonuc verir ben dpo 11 testimi atıyım bak istersen
sedefhamile @“Dedekurt”# Dedekurt DPO, yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek. 🌸 Örneğin yumurtlamadan 5 gün geçtiyse 5 DPO denir.
eaydin1 baabymom  İki gün sonrada kan verdim 126.7 cıkmıstı
happyanne7 baabymom Evet bugün tekrar test yaptım hatta emin olayım tekrar diye son adet tarihime göre 3 hafta 6 günlük:)
happyanne7 baabymom hayır canım geçirmedim 7 yaşında bir oğlum var şimdi 2. Geliyordur inşallah 😅 dediğim gibi ne gidip kan verip bakın diyebiliyorum ne de ultrason talep edebiliyorum 7. Ya da 8. Haftayı beklemek zorundayım böyle de vakit hiç geçmiyor İnşallah bebeğin tutunmuştur ❤️
eaydin1 baabymom nimo diye bir test hahah ilk defa duymustum erken gebelik testi istiyorum diyince vermişti tatildeydim o sıra 😅
ilayda3620 Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım kanamam 15 inde bitti. Korunmadan devam ettim. Bat 7 Ekim birkaç belirtilerim vardı dün sabah dayanamayıp test yaptım çok Silik hayalet çizgi çıktı. Doğru sonuç mu vermiştir acaba olabilir mi