baabymom Kızlar dpo 8 deyim bat 7 Ekim yumurtlama dönemlerinde ilişki oldu 4 gündür sol kasığımda batma var bugün de adet olacakmışım gibi ağrım var gelip geçiyor çok hafif göğüslerim çok şişti ve çok acıyor böyle belirtileri olup hamile kalan oldu mu 😣
sedefhamile baabymom benimde bat 10 bende bi kaç gündür degişigim sürekli belim agırıyor bilmiyorum niye böyle oldu İnşallah güzel haberler alırız
sedefhamile baabymom benimde bat 10 bende bi kaç gündür degişigim sürekli belim agırıyor bilmiyorum niye böyle oldu İnşallah güzel haberler alırız
happyanne7 baabymom Tam tarif ettiklerinizi yaşadım Regl den 2-3 gün evvel olurdu normalde ama bu defa regle 8 gün kala bunlar oldu ve sonuç pozitif idrar testim Yurtdışında yaşıyorum ve maalesef 7. Hafta gelmeden ağrı kanama yoksa hiçbir doktor muayene etmiyor zaten kese görünmeyecek diye… şuan 3 hafta içindeyim beklemekteyim
tatlibirisi baabymom dpo 4 teyken ağrım olmadı ama dpo11 de testim pozitif çıktı sadece göğüs hassasiyetim ve şişkinliğim fazlaydı dpo13 de falan kasık ağrım başladı
happyanne7 baabymom Evet bugün tekrar test yaptım hatta emin olayım tekrar diye son adet tarihime göre 3 hafta 6 günlük:)
tatlibirisi baabymom evet 5 haftalık hamileyim 3 gün sonra yaptığınız erken gebelik testinde silik öizgi görebilirsiniz 🤭☺️
baabymom tatlibirisi İnşaallah en son reglimden önce kimyasal gebelik geçirdim sonra bşr ay korundum şimdi tekrar beklemedeyim bana dua edin bol bol
eaydin1 baabymom dpo 11 de belirtiler cok oldugu için test yapmıstım pozıtıf gördüm senin gibi gogus agrısı kasık agrısı baş dönmem de coktu testi yapmadan önce tabi iki yada üç güne bence test yapın
baabymom eaydin1 batma varmıydı sol kaşığınızda benım dpo 3 ken başladı batmalar 3 gün devam etti sonra azaldı şiödi de adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ara ara göğüslerim çok şiş çok acıyor Reglime 9 gün varken şiştiler hafif hafif acısı başladıydı ama şimdi çok acıyor
eaydin1 baabymom sağ kasık batmam vardı belietilerim cok erken başladı baktım gececek gibi değil o yuzden test yapmıstım adetime 5 gün kala :)
sedefhamile @“Dedekurt”# Dedekurt DPO, yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek. 🌸 Örneğin yumurtlamadan 5 gün geçtiyse 5 DPO denir.
eaydin1 baabymom dpo 11 de test yaptım ama bence dpo 8 dpo 9 gibi başladı dpo 11 de baş dönmem de cok fazla olunca tamam hamıleyim dedim 😅