sumeyye_tuana Uygulamaya göre 28 gün var 36. Haftamdayım nasipse bir hafta içinde doğumum gerçekleşir. Suyu alt sınırda gidiyor. Rabbim herkesi sağlıkla evladına kavuştursun.
esmacuk elif____elif karnım çok sertleşiyor taş gibi oluyor gün içinde ama düzenli değil Nişanım gelmedi açıklığım da yoktu son kontrolde Kızım 39+4’te doğmuştu bakalım bu bebiş ablasını geçecek mi
esmacuk tugbaegehan evet ya son zamanlar geçmek bilmiyor gerçekten Hepimiz sağlıkla kolaylıkla en güzel zamanda alalım kucaklarınıza inşallah 🥹
safiye18 tugbaegehan valla bugün gittik tahlil EKG çektik p.tesi sonuç ile anesteziye gideceğim sonra gün vericek haftaya bu günler ins. Nasipse kucağımda ☺️☺️
gizemnurtr Bende 36+4 deyim 2. Sezeryanım olacak 38 beklemeyiz dediler umarım haftaya alınır ayın 8 ini istiyorum bakalım kısmet
minikus01 Benim Tahmini Doğum 2 Ekim yani bakalım bugün Gelecek mi çok belirti yok ama keyfi yerinde😂
Elifalyw1 tugbaegehan aa benimde ayni 2.gebeligim sezeryan olacam 36 haftalik olduk bebegim 2720 gram olmuş bugun cok az geldi bana ama doktor bisey demedi ilk gebeligim makatt ti buda ayni şekilde ters anestezi doktoru gittigi icin sali gunu sonuclarimi gostricem sezeryan günü verceek doktorum 15 16 ekime verir büyük ihtimalle bence