tugbaegehan mayraa1131 anladım öyle olunca erken mi alıyorlar çocuğu ilk kez duydum kaçısınız kaç görünüyor
mayraa1131 tugbaegehan bebek sığamadığı için ya erken geliyor yada normal doğum ihtimali kalmazsa 4 kiloyu geçerse sezeryana alıyorlar
tugbaegehan mayraa1131 aaa anladım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah önemli olan sağlıklı olması sağlıklı ise erken olsun ne olacak ki
rabisssssss28 tugbaegehan ben en çok migren atağından korkuyorum 😂 narkoza dair sıkıntılarım var ne zaman narkoz girse işin içine atak geçiyorum sonrasında ameliyat geçmişlerim var maalesef ama neyseki bu seferki güzel bir sonuç olacak Allah’ın izniyle
tugbaegehan rabisssssss28 yani olmaz inşallah da olsa bile o da geçici çok şükür ki sizde çocuğunuzu alıp evinize sağlıkla gittiğinizi düşünün stres yüklemezseniz olmaz belki 😅
mayraa1131 tugbaegehan ben sezeryan olmak pek istemiyorum 37 girmeye az kaldı inşallah kendiliğinden gelir
tugbaegehan mayraa1131 tabi ama sonuçta kilolu ise de riske atmaya hiç gerek yok kesinlikle kaç kg şu an ben olsam asla riske atmazdım
rabisssssss28 tugbaegehan ayy inşallah inşallah çok heyecanlıyız bakalım babamız hele sanki o doğuracak 😂 birde bize süpriz olacak hiç yüzünü göstermedi nazlı erkeğim 🥺
mayraa1131 tugbaegehan şu an için bir risk yok şekerim olduğu için belli olmuyor aniden kilo alır diye korkuyorum çokta önde gitmiyor kilosu 1 hafta önde boyu 2 hafta 36.haftada 2900 boyu 50cm şu anda gayet iyi umarım böyle devam eder
tugbaegehan mayraa1131 aynen bence de kilolu değilmiş ben kilolu sandım bayağı gayet normal 😅 belki dikkat ederseniz çok da almazsınız normal olur inşallah
rabisssssss28 tugbaegehan kız biz doğururuz herşeyi onlar çeksin ama her zorluğu doğum zamanı bana verebilir kabulum bak resmen insan doğurmak gibi yeteneklerimiz var öpsünler başlarına koysunlar bazen zorbalıyorum eşimi böyle 😂
tugbaegehan rabisssssss28 ben bu yeteneğimizi kocama vermeye razıydım bence hiç sıkıntı yok gayet de güzel nazlanarak doğururlardı 😂
linababy10 tugbaegehan evet ya ben artık sebepsizce ağlamaya başladım 🥹 çok zor bir hamileliğim oldu ama yenide çabucak geçti gibi
tugbaegehan linababy10 çabuk geçti hissi var ise iyi ben sanki senelerdir gebeyim gibi hissediyorum 😅
rabisssssss28 tugbaegehan adamlar bi grip oluyor 5 sene oram buram diyorlar birde çocuk doğurduklarını düşünsene hawhdnendnsnddn