zehra_473218 zehra_473218 simdi gordum 10+2 ymissin bence yarın en geç pazartesi yaptir beklemek cok sikici😅
nese_93 zehra_473218 bugün 10+2deyiz canım bende genoks ile yaptıracağım doktorumuz oraya yönlendirdi geçen gün bölge sorumlusu ile görüştük
guneyson iremaydemirr Bende bu gün gittim dkr konrolüne 9+3 olmuşuz kalp atışını duydum çok heyecanlıydı
Peripeker iremaydemirr iremaydemirr 18 temmuz son adet tarihim cinsiyetini çok merak ediyorum Hep beraber toplanip wp grubu açalim veya insta
Pofidik123_ iremaydemirr benimde sat 17 Ağustos 6+3 olduk bi yandan da 9 aylık oğluşum kucağımda kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya
iremaydemirr Pofidik123_ ayy kıyamam, nasıl oldu bu iş yahu bir yandan da iyi yaşları yakın büyüyecekler 🥲
iremaydemirr Pofidik123_ benim en korktuğum şeylerden biri bu çünkü daha birinciye hamileyim ve eşim şimdiden ikincinin planlarını yapmakla meşgul çok güldüm Allah affetsin niye bilmiyorum kıyamam ben sana ya yakın olsak gelir birine bakardım 😂
Pofidik123_ iremaydemirr ya seni yerim kadı. Dayanışmasııı ama bacım bi tane küçük çocuk varken ikinci hamilelik biraz zor oluyomuş ya ve sana bişey diyim ona da gül ağustos ayı bir kere ilişki oldu geri çekilme onda da hamile kalmışım
morbid @“iremaydemirr” Aminn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım çok merak ediyorum haftaya cuma randevum var 🥹