Selam canlar bizde 10 + 5 iz nisan sonu maks mayıs bir haftası ama yinede o bilir sağlıcakla gelsin yeterki.. nasılsınız bakalım? Ben üç gündür inanılmaz hastayım, hazır sizi yakalamışken soru sorayım. Çevrenizde bu zamanlarda ateşli uçuklu hastalık geçirip bebeği şuan sağlıklı olan ve gelişimsel durumunda eksiklik olmayan anneler varmı? Özellikle geleceğe dair mesela iki üç dört yaşına gelmiş, pozitif hiç bir sorun yok diyenlere ihtiyacım var. Ama gerçek hikayelerede açığım herşeye hazırlıklı olmak demek annelik.. Şeffaf olun lütfen pohpohlanmaktan çok gerçeklere ihtiyacım var.. İnfluenza teşhisi koyuldu, ayrı forum açıcam ama önce sizinle konuşalım. Olumsuz bir sürü şey duydum makaleler okudum, ileride otizme sebebiyet veren yada gelişimsel gerilik olan uyarılar yada tam tersi olumlu hikayelerde duydum .. Birde sizden duyayım neler var çevrenizde 🤍🙏🏻 Birde bana doktorum erkek olabilir ama göbek kordonu gölgeside olabilir dedi sadece tecrübelerime dayanarak bir tahmin yaptım kesin değil diyede ekledi, benim için hiç farketmiyor tabiki.. :) 🤍