linababy10 Yalova-sutlac ay bu sancılar gelince bende zor nefes alıyorum bugün toplam 4 kere oldu sert bir sancı .. önceden sadece regl ağrısı hissediyordum şimdiki sancılar farklı
Yalova-sutlac linababy10 kız bu gece çok tuvalete gittim en son gittiğimde Nisan gelmisss sonunda yani zahmet etmiş 😅
Ednaz Yalova-sutlac benimde son 6 gün görünüyor sistemde sancılarım nasıl oluyor belimde mi hissediyorsun benim ilk gebeliğim çok anlayamıyorum sancı mı bel ağrısı mı 😄
Yalova-sutlac linababy10 kizlaaarrr doğurdum ben sonunda zor oldu gece suy fln geldi kendime gelince detaylı komisuruz
papatyaseverrrrr Ya kızlar benim de son 29 gösteriyor fakat belimde ağrı ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancım var dün kontrolüm vardı sancım çıkmadı ama bu gece uykumdan uyandım mesela erken gelmez umarım daha 35+6 yım
bkttli Yalova-sutlac 18 günüm kaldı planlı sezeryan olduğu için günüm belli 3 olmadına rağmen hala ilk bebeğimiş gibi heyecanlıyım bide endişeliyim başıma neler geliceğini bildiğim için 😀😁🤭
kbra_da Bizde 37+1 olduk normal doğum olarak ilerliyoruz şu an. Dün kontrole gittim çatı muayenesi oldum açıklık vs yok bebekte kanala girmemiş 🤦🏼♀️ kanala girmesi için neler yaptınız?
yenianneoluyorumben34 kbra_da 39+1 hala kanala girmemişti bebek kilosu önden gidiyor bakalım ne yapacağız bende bekleyeyim 28 yıllık ömrümde yapmadığım sporları yaptım ağrımayan yerim kalmadı Ekim bebeleri inat çıktı sanırım 😂😂😂😂
kbra_da @yenianneoluyorumben34 yaa Allah yardımcınız olsun bende 39-40a kalmasın diye uğraşıyorum 🤦🏼♀️