Yalova-sutlac İlk hafta doguracaklar beraber bekleyelim mi ? Ben pazartesi 41 +1 oluyorum o güne kadar gelmezse mecbur yatış yapicaklar benim son 5 sizin kaç kaldı
Eboz nurhuma17 bir sorun.mu ne var yoksa bile bile mi Haftada sezeryana alacak genellikle 38 de alıyorlar da
Yalova-sutlac seda78s keşke bebimde acilmam olsa sancı hissediyorum mesela şuan var hatta ben nasıl dogurucam diyorum bu bile zor geliyo şuan ama acilmam hiç yok
linababy10 38 haftalık oluyoruz 🥳💖 Ara ara sancılarım da başladı. 🥹 Sağlık durumum ve gebelik şekerim nedeniyle sezaryen olacamm ..ancak tarihimiz henüz kesinleşmedi. 🥺
Yalova-sutlac linababy10 sağlıcakla kavuşursun insalah cnm 🧡🩷 benimde sancım var bu sancılar sabah nst de çıksaydı keşke 1 buçuk saat nst çekildi ayrı ayrı hep azdı
nurhuma17 Eboz Evet 35. Haftada bebeğin suyunun azaldığını söyledi artık daha fazla bekleyemeyeceğini söyledi doktor bebeğin sağlığı için pazartesi yani 37 + 2’de alacak inşallah
Yalova-sutlac z2801 benim şuan biraz sancım var ben nasıl dogurucam diye düşünüyorum Allah kolaylık versin inşallah tüm gebelere
Yalova-sutlac Nazekazimcan benimde gelip gidiyo sancı yokken doğsun artık diyorum gelincede tutuşuyor um nasıl dogurcam diye 😅
linababy10 Yalova-sutlac ay bu sancılar gelince bende zor nefes alıyorum bugün toplam 4 kere oldu sert bir sancı .. önceden sadece regl ağrısı hissediyordum şimdiki sancılar farklı