0209almira 2cocukannesi0 Benim ilkinde Spinal olmuştu onun korkusu var birazcık 😁 aynı bende duş alındı bakımlar yapıldı çanta kontrolü de yapıldı 😁 heycandan korkudan uyuyamıyorum saat 7 de hastanede olucam insallah son 6 saat diyebiliriz 🤲
2cocukannesi0 0209almira Rabbim kurtarsın inşallah ikimizide çok teşekkür ederim iyi geceler dilerim 😊
avokados kevseracer sağlıkla gelsinler☺️ kaç haftalık oluyorsunuz ben 39+2 ve o tarihe kadar beklermi hiç emin değilim😅
BloomingMama mayraa1131 stres korku yok akışına bırakmaz herseyi biz kendimizi sıkarsak çok daha zorlaşır bedenimiz biliyor ne yapmamız gerektiğini kendini strese sokma hiç sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah ❤️❤️
berill__ BloomingMama bende ekim annesiyim merhabalar annişler 🫠🥰 bugün nst’ye girdim sancı çıktı ama bazenleri kasıklarıma batma gibi ağrı giriyor onun dışında öyle bir sancım yok ama nst de sancı çıktı bu nasıl oluyor kızlar. Bu arada 36+6yım
bsrbrlsm 37 haftalık oldu bu pazartesi sezeryan için gün alacağız 2.bebeğim ilk bebeğim şuan 2 yaşında tam korku stres heyecan hepsi bir arada🥲
BloomingMama berill__ senin hissedeceğin kadar şiddetli sancılar değildir canım benimde 30lara çıkıyor ama ben hissetmiyorum hiç sağlıkla gelsin minnoş ❤️