kalbimdekiminik BloomingMama amin canım son 13 gösteriyor ama bana en fazla 1 hafta sonra doğururum gibi geliyor
Somys BloomingMama Eylül annelerinden bir ben kaldım dogurmayan ya bende Ekim annesi oldum yaa son 39+4 gelen giden yok 🥲 korku ve heyecanlı bekleyiş devam
ayaznannesi BloomingMama ikiz gebelik normal doğum olsaydı ekim sonu Kasım 3 gibi ama sezeryan olacağı için 20 de alırlar bence
ikizannesiasl BloomingMama 37. Haftaya kadar beklerse bebişler ekimin son haftası doğum olacak inşallah 🤲 akrep bebekleri doğuracaz 😂😂
Aysumt BloomingMama 32 gün gösteriyor ama 2. Sezeryan olacağı için muhtemelen 22-23 gün falan kaldı diye düşünüyorum
byayla BloomingMama son 40 diyor ama sezeryan doğum olacağı için ekimin son günlerinde doğacak gibi hissediyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰🥰
2cocukannesi0 BloomingMama son 6 saatim hastaneye giriş yapıcam prensesler Ekim’de doğar diyip 1 Ekim annesi olucam 🌸🤲🏻🥰🥰😇😇
0209almira BloomingMama Sabah hastaneye yatışım yapiliyo kızlar 2. sezeryanım olucak inşallah kızımı arkada bırakıp doğuma gitmek biraz zoruma gidiyo ama dayanıcam artık lütfen bana dua edin kolaylıkla geçsin ❤️🤲🥹
2cocukannesi0 0209almira benim de 2 sezeryanım kızım güvende aklım onda uyucam uyuyamıyorum spinal mi genel mi olacak ameliyatınız
0209almira 2cocukannesi0 Spinal olucak inşallah 🤲 benim kızımda güvende ama daha hiç ayrı kalmadım kızımdan o yüzden biraz zor geliyo sizin nasıl olucak doğum
2cocukannesi0 0209almira aynen benimde spinal ilki genel olmuştu ruhum bişey duymamıştı bakalım bu nasıl geçicek gayet sakin enerrjiğim duşlar alındı bakımlar yapıldı sen nasılsın saat kaçta gidicelsin 🙂🙂
0209almira 2cocukannesi0 Benim ilkinde Spinal olmuştu onun korkusu var birazcık 😁 aynı bende duş alındı bakımlar yapıldı çanta kontrolü de yapıldı 😁 heycandan korkudan uyuyamıyorum saat 7 de hastanede olucam insallah son 6 saat diyebiliriz 🤲