momoftwo_ mnkdym17 gönlünden geçen nasip olsun ama öyle bir şey yok canm mesela arkdşlr yazmış çevreleri hep kız okdr hamile varki etrafımda hepsi erkek üstelik yıllık istatik değişmez genelde erkek doğum yüzde 2 hep daha fazla doğum sonrası komplikasyonlar erkeklerde daha çok görüyorlarmış ve yarıya yarıya dengelnşyrmul doğal denge ne büyük mucize umarım gönlünden geçen olur bende erkek istyrdum ikinci kızçem yolda eskiden İnsanlr çok yaparmış şimdi bir kız bir oğlan istyr çoğunluk haklı olrak ama kızım her gün kız olması için dua ediyordu 🤣
SuEr_Tu1512 esma_acun Allah razı olsun kuzum benim 🥲 Rabbim inşallah sana da gönlündekini sağlıklı bir şekilde nasip etsin🙏 Aşkım biz 14+6da gördük bacak arası besbelli boştu, geçen salı tekrar gittim 16+3tük bacaklarını hiç açmadı, şuan 16+5im🌸🤲🏻
gzmay1 gulizar_1 Valla bizim doktor 12. Haftada gördü dediğim gibi pozisyonu uygundu cihazda iyiydi Hem özele hem devlete gidiyorum kan testi yaptırmak için de devlet hastanesine gitmiştim 14. Haftamda orda da doktorum yine söylemişti cinsiyeti ama bazı devlet hastaneleri 4. Aydan önce söylemiyormuş bir kaç kişiden duymuştum bunu