mnkdym17 Kızım olmasını cok istiyorum 🤲 kız isteyene kız, erkek isteyene erkek olur inşallah hamile duası kabul olurmuş
Gzde_defne mnkdym17 2026 kız senesiydi bence..kızım oldu ve çevremdekilerinde kızı oldu.2027 sanırım erkek gelinimiz erkek bekliyor gerisini bilmiyorum:)
pembeniz 2024 bence erkek seneseydi, şimdi 2027martta olacak inşallah doğumum daha cinsiyeti öğrenmedik ama bence eşit gidiyorlar 😄
SuEr_Tu1512 mnkdym17 2026da hamile kaldım, 2027 martta doğacak inşallah bir kızım olucak🙏 2 oğlumdan sonra Rabbim nasip etti, inşallah isteyen herkese istediğini sağlıklı, hayırlı bi şekilde nasip eder 🤲🏻💖
esma_acun SuEr_Tu1512 sizi başka postlarda da görmüştüm çok sevindim kızınız olmasına benimde bir oğlum var kız istiyorum. İnşallah nasip olur 🩷 kaç haftalıksınız benimde mart doğum olacak şuan 17+4 ama cinsiyeti göremedik hala.
elifsn23 mnkdym17 her sene böyle bir muhabbet oluyor ama açıkçası bana saçma geliyor canım birisi bu sene kız senesi diyor mesela benimki erkek desen benim çevremdekilerin hepsi kız oldu senin hamile kalma zamanın şöyleymiş ondan erkek olmuş diyor 😂 seneye bağlı olan bir şey yok
gzmay1 gulizar_1 Cihaz, doktorun tecrübesi ve en önemlisi bebeğin pozisyonundan kaynaklı görülememiş olabilir belki
esma_acun mnkdym17 çevrem çoğunluk kız benimde öyledir inşallah. 🩷 Sene hesabı bir kız bir erkek diye ilerliyorsa eğer bu sene kız senesi. 2024 de oğlum oldu ve etrafımda herkes erkek doğurdu erkek senesi diyorlardı. O hesaba göre 2027 kız oluyor.
SuEr_Tu1512 esma_acun Allah razı olsun kuzum benim 🥲 Rabbim inşallah sana da gönlündekini sağlıklı bir şekilde nasip etsin🙏 Aşkım biz 14+6da gördük bacak arası besbelli boştu, geçen salı tekrar gittim 16+3tük bacaklarını hiç açmadı, şuan 16+5im🌸🤲🏻