kubrayurek ümidinizi kaybetmeyin ben neredeyse 8 sene ugraştım sonunda tüp bebek denedik pozitifi gördüm ama 30 haftalık ölü doğum yaptım bir anda gebelik zehirlenmesi yada şekerden olur dediler teşhis bile alamadım, herkesin doğum katında sevinç sesleri gelirken benim ağlamalrım inletiyordu odeyı, sizin gibi genetik hematoloji gitmediğimiz test yaptormadığıkz yer kalmadı, pıhtılaşma yatkınlığı çıktı onun için zaten iğne kullanıyordum ben, doğuma hazırlanırken bende kızımı defnettim ardından kaç kere tüp bebek tedavisi gördüm en son eşimle son kez deneyelim dedik seneler sonra çok şükür çok düşük yumurta rezervim vardı iki tane embriyo oluşabildi sadece derken transfer aşamasında birini tüpte unuttular iki kere transfer oldum moralim yerle bir oldu umudumu kaybettim derken ikisininde tutmuş olduğunu öğrendim, bazen hayat hepimizi sıkıyor senelerce bende bu streslerle boğuştum herşeyin bir vakti vardır önce kendinizi tamamen hazır hissedin tekrar yeni bir hamilelik süreci için gerekirse tedavi yöntemlerini deneyin