Ne yazacağımı nasıl yazacağımıda bilmiyorum . Ama beni benim gibi olanlar dışında kimse anlamıyor . İlk kaybım 14 hafta kalp durması bebekte hiç bir sıkıntı yoktu olabilir çok normal dediler . Daha sonra tekrar hamile kaldım 8 hafta boş gebelik olabilir dediler . Onu evde kendim düşürdüm . Sonra hiçbir sıkıntı yok hemen kalabilirsin dediler 17 hafta tekrar kalp durması oldu artık bu fazla dedim genetik , perinatoloji, hematoloji, dahiliye, romatoloji, nefroloji, kardiyoloji dha birsürü yer hepsine gittim bir sürü test yapıldı . Evet sorunu bulmuştuk kan sulandırıcı kullanmam lazımmış . Oh be dedim sevindim bir sorunum olduguna . Hemen hamile kaldım 21. Haftaya kadar herşey mükemmel iğne kullanıyordum . Ayrıntılıya bir girdim bebek de gelişim geriliği, çentik vs vs . Sonra preeklampsi oldum . Sezeryan ile doğum yaptım bebeğimi kaybettim . Bu sefer en baştan ecoprn ve iğne dediler tabi ben yine birsürü birsürü yere gittim başka bir sorun yok . Bunların hepsi 2 ’şer yıl arayla tabi . Neyse 2 sene geçti ben hamile kaldım sorun belli ya ecoprn kullanmam lazım . Kullandım ekstra iğnede aldım . Dün hastaneye geldim ki bebek 3 hafta küçük damarda direnç ve kalp atışı yok . Dünyam başıma yıkıldı bugün düşük yaptırdılar . Bir önceki sezeryan olduğu için balon katater taktılar bugün sabah düşük yaptım. Buraya yazması kolay gibi ama o kadar canım yanıyo ki . Herkesin odasından bebek sesi gelirken sen bebeğini nereye defnedeceğini düşünüyorsun . Artık bida hamile kalırmıyım büyük konuşmayım ama çok yoruldum…..