tatlibirisi hnfdmn naptınız merak ettim daha çok yeni gebelik ilk görememişti sonradan nasıl gördü hep 5.-6. Haftalarda zor görünüyor diyorlar buradakiler ama anlamadım dediği gibi değildir inşallah
hnfdmn tatlibirisi Skar gebelik dendi,2 gün daha bekleyeceğim nadiren bebek yer değiştiriyormuş ama değiştirmezse kürtaj dediler 🥹
hnfdmn benimsin21 Keseyi ilk başta göremedi doktor radyolojide ultrasona gönderdi.Öğleden sonra gittiğimde dış gebelik dediler bende bi tekrar bakın dedim sonra baya bi uğraştı en son gördü keseyi ama benim ki skar gebelikmiş maalsef büyük ihtimalle yarın gebeliğim sonlandırılıcak 😞
blnmyld hnfdmn 4+4 daha çok küçük ben 5 küsürlerde görmüştüm kese ve yolk sacını 7 küsür haftalarda da kalp atışını duymuştum, beta artışın iyiyse bişey olmaz inşallah ama kanama için progestan fitil verebilir bir doktora görün derim onun için
hnfdmn blnmyld Benim kesem ve york halkam oluşmuş.Öğleden sonraki muayenemde zorla buldu çünkü olması gereken yerde değilmiş maalesef skar gebelik dediler 😞