alpilogg hnfdmn keseyi 6. Haftaya kadar ancak görür kalp atışı da 7. Hafta da bebeğiniz henüz çok küçük ☺️
meyvemsi hnfdmn insallah hayirli haberlerle gelirsin 🤲🏻 kese gorunmesi icin betanin en az 2500-3000 civari olmasi gerekiyor 4+4te daha cok erken icini ferah tut insallah bir problem yoktur 🤍
ygamz3 hnfdmn bizim de beta hcg yüksek çıkmasına rağmen kese görülemedi 4-5 hafta aralığında görülmeye başlandı lekelenmem yoktu çok sancım oluyordu benim de
hnfdmn benimsin21 4100 çıkmış beta değerim pazartesi 1970ti dış gebelik olsa böyle artış olur mu ya 😞
blnmyld hnfdmn 4+4 daha çok küçük ben 5 küsürlerde görmüştüm kese ve yolk sacını 7 küsür haftalarda da kalp atışını duymuştum, beta artışın iyiyse bişey olmaz inşallah ama kanama için progestan fitil verebilir bir doktora görün derim onun için
Lavinyam06 hnfdmn karından mı baktı vajinal mi ? Vajinal baktı ise kesinlikle görünmesi gerekirdi bu değer de ama karından bazen ultrason kalitesi karında yağlanma vs den ötürü gözükemeyebiliyor Başka bir hastaneye gitme şansın varsa git farklı usg ile belki görünür hem için rahat eder
hnfdmn kincikupelikiz Her hangi bir dış gebelik deme durumunda bekleyeyim dimi bi müdahale yaptırmayayım
kincikupelikiz hnfdmn ona bir şey diyemem başka bir doktora görünebilirsiniz belki içiniz rahat etsin diye ama 4 haftada burada bakarsanız kese gören kimse olduğunu sanmıyorum genelde 5-6. Haftalarda görülür kalp atışı için neredeyse 7. Haftaları bekliyorlar haftanız erken hemen endişe etmeyin artışınız da gayet güzel
hnfdmn Lavinyam06 Tüplerle ilgili bi şey demedi vajinal ultrason yaptı ama göremedi iimdi tekrar gideceğim sonuç için içim rahat etmezse özel hastaneye gideceğim
hnfdmn kincikupelikiz Sol tarafımda bi oluşum varmış.Dış gebelik dedi kese ve york halkası gözüküyor ama olması gereken yerde değil dedi üniversite hastanesine sevk etti 🥹
ranayzcc hnfdmn bende de aynı durum olmuştu sürekli kan verdim 4 hafta olmuştu 2 günde bir gidip kan vermek beni strese sokmuştu bende 6 haftaya kadar bekledim o zaman çok met görülmüştü kalp atışlarıda düzensiz ve minik minikti şimdi bir sıkıntımız yok 39+3 haftalık hamileyim doğumu bekliyorum 👶🏻🫠
tatlibirisi hnfdmn naptınız merak ettim daha çok yeni gebelik ilk görememişti sonradan nasıl gördü hep 5.-6. Haftalarda zor görünüyor diyorlar buradakiler ama anlamadım dediği gibi değildir inşallah