sengul_53 busera32 ben normalde kapatmıştım ama Mevla açtı ne yapayım ben de sonra istiyordum yani üçüncü çocuğu Rabbim bu zamana verdi belki böylesi daha hayırlısı zaten 32 yaşındayım daha yeter😅😅
busera32 SuEr_Tu1512 yaa devlet ise çok üstüne düşmüyor :( o vakit de geçmiyor hemen net bir şekilde öğrenirsiniz inşallah sonrakine 🥰🙏
busera32 deryaaga amin inşallah 🥰🙏 20. Ye kalmadım allahtan vallahi başta kocam durutmadı hadi diye diye şükür 🙏
busera32 sengul_53 işte benim doğana kadar 32 olacak 3 oldu bitti diyesiye abu bu bile çok zor oldu yorgun bitkin 😅 hayırlısı olsun en iyisini rabbim bilir hakkımızda 🙏
Portakalcicegim busera32 yaa sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Benden kızlardan sonra erkek olsun istiyorum nasip inşallah
busra1206 busera32 illada değişir demiyorum ama değişedebilir bana bu haftalarda erkek dedi 20 de kız dedi detaylıyı bekliyorum artık😅kafam karıştı
busera32 sengul_53 oy çok sengul_53 sizin ki çok iyi yaş aralığı şimdiki aklım olsa daha önce yapardım benim kız bebiş oluncaya kadar 6.buçuk yaşına giriyor 🙈 sağlıkla gelsinler sizinkiler beraber büyür Allah’ın izniyle 🥰🥰
temmuzonbir funda_47 görüntü kalitesi çok iyi değil cihazdan kaynaklı belli, bacak arası boş kız bebek