busra1206 busera32 illada değişir demiyorum ama değişedebilir bana bu haftalarda erkek dedi 20 de kız dedi detaylıyı bekliyorum artık😅kafam karıştı
Portakalcicegim busera32 yaa sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Benden kızlardan sonra erkek olsun istiyorum nasip inşallah
sengul_53 busera32 Rabbim o değişikliği da yaşatsın hayırlısıyla iki oğlandan sonra ben de kız istiyorum ama bariz erkek belli yani oradan sallanıyor pipisi🤣🤣
SuEr_Tu1512 busera32 Yaa ne güzeeell 🥹 Benimde 2 oğlum var, bu seferki gebeliğimde de bacak arasını boş gördük yani sizinki gibi çıkıntı yok bende hala şokundayım inşallah değişmez 🤲🏻🌸
busera32 sengul_53 sizinde gönlünüzce olsun inşallah 🥰🥰 bize 12 kız dediler 14 de erkek sizde netleşince yazın 🥰🙏
zeynepim__ busera32 aaa cidden mi ya bende tam 13 haftalık gittim bisey demedi özeldi hani çok hafif bacak arasına baktı çıkıntı görünmüyor dedi ama kızda demedi Bnmde bur kızım var bakalım bu nedir
SuEr_Tu1512 busera32 🥹🥹🥹14+6da net gördük bacak arasını hatta fotosu bile var🥲 bugün 16+3tük doktor baya uğraştı ama açmadı bacaklarını🤷🏻♀️10,15 gün sonraya kaldık 🥺
SuEr_Tu1512 sengul_53 Aaa benimde öyle 🥹 2 oğlandan sonra 3.süprizz o da kıızzz 🤲🏻 Allah inşallah sizede nasip etsin 🙏
busera32 SuEr_Tu1512 yaa devlet ise çok üstüne düşmüyor :( o vakit de geçmiyor hemen net bir şekilde öğrenirsiniz inşallah sonrakine 🥰🙏
deryaaga Bende ikiz kızlardan sonra bugün 20. Haftada pipiyi gördük hayırlısıyla 😍Allah bu duyguyu bekleyişte olanlara da yaşatsın
busera32 deryaaga amin inşallah 🥰🙏 20. Ye kalmadım allahtan vallahi başta kocam durutmadı hadi diye diye şükür 🙏