elifkrgz0 kalbimbebek 4+5 şuan kese normal ultrasondan görünmedi daha cumaya randevum var bakalım inşallah görürüz heyecanlıyım biraz da ilk hamileliğim🥹
kalbimbebek elifkrgz0 minicik daha normal görülmemesi ben keseyi 5. Haftalar dı galiba gördük bide çok açıkçası devlette ilgi yok insana bişi zorla söyleyip anlatıyorlar benimde ilk gebeliğim cinsiyet zamanı özele gidicem inşallah
elifkrgz0 kalbimbebek ben memnunum açıkçası buradaki doktorlardan ama tabi daha iki kez gittim siz ne kadarlıksınız
hicrankj meltemcls @"meltemcls"12. Haftaya kadar o tür ağrilar bende de oldu doktorum normal dedi yerleştigi için ağrılar çok normal endişelenme
tulinsiser mrvyl01 mrvyl01 Kays’ı ye bence iyi gelir bendede olmuştu ben denedim işe yaramıştı bide kendini çok yormadan yürüş yap
tugcemnz birumut_ hayırla duyun inşallah benimde bir kaybım vardı şimdi oğluma gün sayıyorum Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah 💗
hicrankj @"eylemtprk"diş etlerine karbonat sür hafif ovala ama yutma kesinlikle suyla çalkala apsen iner
zulfuqarova hellogirl iyi vallah abla dun cinsiyet partisi yapdiq ve cinsiyeti sadece dokdor ve pasdaci bikiyordu dun pasda keserken herkes birlikde öyrendi erkek oldunu🥹🥹hepimize iyi hamilelikler qizlar iyi bitiririz inseallah 14+3 bendede
busenursami hellogirl 5+5’im doktora cuma günü doktora gidicem inşallah ultrason ile bakarlar çok endişeliyim o yüzden valit geçmiyor🫠♥️
nurbaharsu busenursami emin ol her şey güzel olur zaman çok hızlı ben ne ara 10 haftalık oldum anlamadım
nurbaharsu Bende 10artı1 deyim mide bulantısı çok var iştahsızlık mide bulantısı için neler yapıyorsunuz