biricikannm sinemmi1 insan kaygılanıyor acaba bebekte mi sorun var diye ama benim kendimi takip ettiğim kadarıyla gaz sancısı ve kabızlık sıkıştırıyor kasık ağrısı yapıyor
suhedanurr_ 5+3 beta yavaş ilerliyor 2 kaybım var kese görme ümidindeyiz çok hafif leke geldi bekliyoruz
birumut_ halimeasil ilk gebeliğimde 6+4 de duymuştum her gebelik farklı herhalde bide genelde 6 haftanın ortalarında duyulmaya başlıyormuş bence duyarsın
kalbimbebek elifkrgz0 7+2 de devlette kontrollere gidiyorum kalp atışı için gittim doktor cihazın sesi bozuk dinletemiyorum ama kalp atışı var dedi
susu1234 hellogirl 6 + 4 teyim. Fena grip oldum, yatmakla geçiyor 🤧 Gaz sıkıntısı yazan kızlar, bende çok zorlandım sonra farkettim ki süt ve süt ürünlerinden oluyor. Süt ve yoğurt laktozsuz aldım bide öyle deneyeceğim 👌
halimeasil aysedemircan bende 7+3 bende de kusma olmadı iştahsızlık bende de var sabahları kahvaltıdan önce mide bulantısı çekiyorum sadece
birumut_ Arzum21 yok gelişimi güzel dedi karından bakıyor doktorum bana vajinal baksa belki görürdük ama yolk sac gördük sadece