melisaaltunbulak aysedemircan benimde aynı hersey midemi bulandırıyor kusmuyorum ama öğürüyorum boş boş kokular özellik inanılmaz rahatsız ediyor
benimsin21 mevsimmbhr Kontrole gitmedim öğrendiğimden beri randevu bulamıyordum istediğim doktora bulduğum gibi aldm 8 Ekim’de gidcm herşey belli olur bence ya🥲Kaç haftalık gitmiştn
mevsimmbhr benimsin21 ınsallah canm gönlüne göre olur 5+6 ydi gıttıgımde suan 7+0 olduk bugün aşırı bulantım ve baş dönmem başladı ya
melisaaltunbulak nuroztrk ben 5+2 de kese gördüm kalp atsını görmedik daha erken 2 hafta sonra gel dedi 6 hafta olduk bekliyorum 7. Haftayı
elifildiz07 hellogirl benim de adetimden 1 hafta geçti kan verdim pazartesi günü 1368 çıktı doktor güzel dedi keseyi ne zaman görürüm acaba bilen varsa yazabilir mi
hnfdmn gulten_1 3+6 da HCG 560 çıktı 4+2de 1975 çıktı.Bugün kese görmeye geldim keseyi göremedik.Ultrason bölümüne gönderdi şimdi sıra bekliyorum.Yeniden kan verdim 🥹
gulten_1 hnfdmn benm alttan görmüştü 4+3 te yarın randevum 4+6 oluyorum yarında belki göbekten de görevleri bilmiyorum, inşallah sende göreblrsn kısa zaman da da kalp atışı alırız 😊🤲🏻
mlktrm aysedemircan olmaması iyi bence 😁 ilk gebeliğimde 8 ay sürdü şimdi 8 haftalık hamileyim yine başladık malesef 🙄☺️
duyguyureli mrvyl01 peki keseyi gördüğünüzde içi boş muydu bebek var mıydı yolk kesesi var mıydı. Bende 5. Haftada gittim de içi boştu kesenin çok üzüldüm boş gebelik mi acaba diye