benimsin21 hellogirl Bugün tam 6 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var heyecanlym ama korkuyorum da🥲siz kaç haftalıksnz acaba🥹
gulten_1 yaseminellla merhaba benm de 4+3 de öğrendim beta 5650 çıktı siz kaçla öğrendiniz acaba, birde kese 4,5 mm dedi alttan baktı yarın tekrar gideceğim
karakedipatisi gulten_1 benim 4+2 de 233 cikmisti betam, 2 gun sonra tekrar baktirdim 1300 olmustu ondan sonra kese icin bir hafta sonra cagirdi kese gorundu 4 mmdi sanırım bir hafta sonra tekrar kontrole gittim 19 mm olmustu kese. En son gittigimde bebek gorundu kesede kalp atisinida dinletmeye calisti ama cok kucuk belki duyamazsin dedi ben anlayamadim tam cihazda kalp atisi gozukuyordu ama. Bir ay sonraya tekrar randevu verdi 22 ekimde tekrar gidecegim insallah saglıkla buyur
mery2329 gulten_1 5+1 benimde ama dün doktora gittik 3mm dedi ve ben öğrendiğimde 457.37 normal mi sizce ?ama benim normal muayene etmişti
gulten_1 hnfdmn merhaba 4+3 te betanız kaç acaba, kese göründü mü, bnm bir boş gebeliğin var öncesinde şimdi yine korkuyorm onda beta çok az artıyordu şimdi ilk beta 5650 çıktı 4+3 denildi, yarın tekrar bakılacak beklemek çok zor
hnfdmn gulten_1 3+6 da HCG 560 çıktı 4+2de 1975 çıktı.Bugün kese görmeye geldim keseyi göremedik.Ultrason bölümüne gönderdi şimdi sıra bekliyorum.Yeniden kan verdim 🥹
benimsin21 smge98 Nisan ayı nüfus artışı olck galiba tik tokta da çoğu kişinin doğumu nisana denk geliyor🥹 sağlıkla kucağımıza alırız inş🫶🏻
karakedipatisi birumut_ benimde bir kaybım var endiselenmemeye calıs. Kotu dusunme kotu enerjiyi cekme. Ben de hamile oldugumu unutarak hayata devam ediyorum. Yediğime içtiğime tabi dikkat ediyorum ama kendimi hamile moduna sokmadim kendime su an hamile degilmisim gibi bakiyorum ki aklima o kotu dusunceler gelmesin. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
birumut_ karakedipatisi amin amin inşallah ilkinde çok heyecanlıydıdıö sürekli görmeye gitmek istiyordum odanın kapısında kalbim güm güm atıyordu şimdi öyle değil eşim sevinmiyorsun bile diyor seviniyorum ama sanki havalara uçsam Buda elimden kayacakmış gibi o yüzden senin gib düşünmemeye çalışıyorum sadece takviyelerimi içiyorum
gulten_1 karakedipatisi benm beyan 4+3 için yüksek gibi geldi de o yüzden sordum kesem mi küçük diye merak etmiştim, teşekkür ederim, inşallah 22 ekim de de güzel haberler alırsınız, bende yarın gideceğim 😊
Busra1210 busenursami 4+2 de benimde 158 cıktı 2 gün sonra 437 artıs guzel dediler ama bana da dusük geldi
evinhln Gerçekten en güzeli geç öğrenmek direkt gidip kesedir kalp atışı hepsni bi anda öğrenmek erken öğrenmek çok kötü ve o bekleyiş korku
mevsimmbhr hellogirl 7+ hafta olduk bugün suan pek Bısey hıssetmıyorum çok çok hafif bulantılar başladı az az o sekılde
benimsin21 mevsimmbhr Sağlıkla kucağına alrsn inş cnm🫶🏻. Kalp atışı için gittiniz mi haftaya kontrolüm var da 7 haftalık olck ins duyarım🥲
gulten_1 mery2329 normalde göremem diye benm de alttan baktığında görmüştü, inş kısa zamanda görürsün ve kalp atışlarını duyablrz
mevsimmbhr benimsin21 yok canm keseyi görmüştüm ilk kontrolde 3 hafta sonra gel demişti henüz gıtmedım ama duyulur heralde 7.haftada
benimsin21 mevsimmbhr Kontrole gitmedim öğrendiğimden beri randevu bulamıyordum istediğim doktora bulduğum gibi aldm 8 Ekim’de gidcm herşey belli olur bence ya🥲Kaç haftalık gitmiştn