tr6198 mlktrm doktorum 10 15 dk ayaktaysan 1 saat uzan dedi ama birden düşünce mm endişe ettim açıkçası normalde dolanıyordum.. bide 5 dk dan fazla kalınca dikişlerde baskı hissediyorum sizde oluyor mu
mlktrm tr6198 evet oluyordu merak etmeyin öyle olunca direk uzan dinlen ne zaman kendini iyi hissedersen tekrar kalka bilirsin ben şuan tekrar hamileyim belki dikişsiz bile ilerleyebiliriz dedi doktor bakalım nasip artık 🤲🏻🥰
mlktrm eylulmihrasmom kıyamam Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye bütün annelere 🤲🏻 sen içini rahat tut stres yapma sakın güzel düşünbebeğin için 🥰
tr6198 mlktrm çok şükür bugünlere gelebildik🥰 zaman öyle yavaş geçiyorki🥰 sizin sürecinizde hızla güzelce geçsin inşallah
alpilogg tr6198 21. Haftada 28 mm ile serklaj falan da olmadım 😬🙈 doktorum gerek görmedi ama sürekli yat dedi progestan yazdı sabah 2 akşam 2 her an doğuracağım zannettim. Çok şükür 34+2 deyim. Baktım çok sıkıntı yok 30. Haftadan beridir yiter ya detip eve girmez oldum belim ağrımasa daha çok gezerim. Ama siz doktorunuzu dinleyin. Benim 1 çocuğum daha var o sebeple çok dinlenemedm.
tr6198 alpilogg dikişsiz geçirenleri çok görür oldum bu ara , ne güzel ilerlemiş süreciniz, bende 30 uça bi gelsim öyle rahatlayacağım ki, inanın evimi özledim uzaklık da çok zor, ama sabredicez yapacak birşeyim yok, yeterki güzel ilerlesin.
alpilogg tr6198 Dua edin, sabredin zaman çok hızlı geçiyor ben 20. Haftaya geldiğim gün dün gibi yarısına geldim diye sevinmiştim bir anda 34 olduk 🤲🌸 Darısı tüm gebelere inşallah
tr6198 mlktrm evet serklajdan beri ailemle kalıyorum, köyde oturuyoruz eşimin görevi sebebiyle yoldan dolayı riske atmak istemedik, belli bir haftaya kadar kalmayı düşünüyorum bakalım nasıl olur
tr6198 alpilogg şuan bana bu haftalarda olduğum rüya gibi geliyo, erken haftalarda ne zaman oralara gelicem diye düşünüp dururdum, çok şükür şimdi o haftalardayız, nasip inşallah 34 35 lere🥰