selenhuseyin efnanhiraa 5 ve üzeri senin gebelik oluşmuş benim değer çok düşük gerçi çok denk geldim böylesine ama nasip artık ya dediğim gibi
temmuzonbir selenhuseyin yok yok hiç düşünme yine takmamaya devam et, olacak Allah’ın izniyle az kaldı ferah tut gönlünü bitanem ❤️
selenhuseyin temmuzonbir çok zor ama denicem bunu tekrardan desteğin için çok teşekkür ediyorum sana bitanem allah ne Murad’ın varsa versin inşallah 🙏🏻🤍
temmuzonbir selenhuseyin şuan tek isteğim tek muradım bir evladımın sağlıkla doğması 2 senin anne olman canım, hep aklıma geliyorsun inanki, seni benim aklıma getiren Rabbimin de vardır bir bildiği, olacak inşAllah 🫂💓💓💓
osimdiannee selenhuseyin küçüktür işareti var ama Allah büyüktür 🥹🫶. Duacınım. 🌹 Bir gün senin içinde sevineceğiz 😘🥰
selenhuseyin osimdiannee İnşallah canım ya 10 ay geçti kaybimin üstünden daha olmadi olsa en azından acım dinicek azda olsa 🥲
selenhuseyin temmuzonbir şu gibi kurtulup yavruna kavuş inşallah, özellikle de lohusa döneminde dua’na çok muhtacım bitanem 🙏🏻🤍
Miniginannesiiii1111 selenhuseyin ben ilk oglumu 1.40 ile ogrendim bana gore vardi takip ettim 4 gun sonra bir daha kan verdim 182 cikti o suan 6 yasinda masallah bence 6 gun sonra kan verin
selenhuseyin Miniginannesiiii1111 Ben ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım artık bu kadar düşük bi değerle nasıl olur ya, kurban olduğum Rabbim ol derse herşey olurmuş işte, bana da ol der inşallah 🥹
mimika selenhuseyin benim 1.80 yazıordu ilkinde somra yükseldi ama burda küçüktür işareti var benimkinde varmıydı hatrlamıorm.
temmuzonbir selenhuseyin evet canımm, insan hem doğurmak istiyor hem karnımda güvende kalsın istiyor 🥺